Tips og tricks til trampolinen i forårshaven

Overvejelserne bør være i orden, inden du vælger en trampolin til haven. Uanset hvilken trampolin du vælger, er det vigtigt at sikkerhedsforholdene kommer i orden. Der findes en masse tilkøb man kan anvende i forbindelse med en trampolin. Nogle af disse overvejelser, kommer der nogle tips og tricks til. De første overvejelser, du bør gøre, er, hvad trampolinen skal bruges til.

Trampolin til træning eller børneleg – Grav din trampolin ned

De fleste tænker, at en trampolin kun er til børn. Dog er dette ikke det eneste, man kan bruge en trampolin til. En trampolin er en fantastisk træningspartner, da man kan lave mange øvelser på denne. Endvidere bør du overveje om:

  • Trampolinen skal stå et sted, eller om den skal flyttes rundt i haven.
  • Hvis det er til børneleg, bør der komme sikkerhedsnet på.
  • Gør overvejelser om, hvor mange og hvor store børn der må opholde sig på trampolinen på samme tid.
  • Hvis du skal grave din trampolin ned, skal hullet i græsplænen være stort nok.

Uanset hvad den skal bruges til, er det en god ide at grave din trampolin ned. På denne måde undgår trampolinen en flyvetur, midt i stormene. Endvidere er du fri for at pakke den ind og ud efter vejrforholdene. Se nedgravning af trampolin pris.

Gør haven forårsklar

Uanset om haven skal have en trampolin eller ej, er der en masse andet der kan gøres klar. Blomsterkrukkerne skal frem og have nyplantet blomster i. Det er ved at være tid til at plante grøntsager og bær.

Hvis der er nogle udeplanter i haven, som har stået der vinteren over, bør de klippes ned og til, inden der kommer saft i bladene og grenene. Det er vigtigt at du passer på dine udeplanter, også selvom det er udeplanter.

Det er også tid til at finde havemøblerne, havefigurerne og eventuelt springvandet. Vinduerne skal pudses indendørs og udendørs, så det er muligt igen at følge med i fuglelivet.

Gør haven vinterklar

Når sommeren går på hæld, bør alle havemøbler, havefigurer, springvandet, fiskedammen, eller hvad haven nu indeholder gøres rent og pakkes pænt ned. Jo pænere det er pakket ned, jo bedre holder tingene sig. Endvidere bør alle løse genstande enten fjernes eller spændes fast. Efterårsstormene og vinterstormene kan være voldsomme og få løse genstande til at tage sig en flyvetur. Det er vigtigt, at dette ikke forekommer. Hvis der kommer en flyvende trailer eller trampolin, kan der forekomme voldsomme skader og i værste tilfælde, kan der ske personskader, som kan have konsekvenser.

Comments are closed.