2022 Top 5 Crypto Portfolio Trackers at bruge i 2022

Hvis du er en aktiv cryptocurrency trader, ved du, at en crypto portfolio tracker er et uundværligt værktøj. hvis du ønsker at få succes med at handle eller investere, kan du besøge her.

Der findes mange krypto-portefølje-trackere derude, men hvilken skal du bruge i 2021? Her er vores top 5-liste:

  1. Blockfolio

Blockfolio er en af de mest populære krypto-portefølje-trackere med over 5 millioner downloads i Google Play Store. Den giver dig mulighed for at spore dine porteføljer i flere valutaer og giver markedsdata i realtid. Appen har også et nyhedsfeed, så du kan holde dig opdateret med de seneste begivenheder i krypto-verdenen.

  1. Delta

Delta er en nyere deltager i krypto-portefølje-tracker-området, men har hurtigt skabt sig et navn for sig selv. Delta giver dig mulighed for at spore dine porteføljer i flere valutaer og giver markedsdata i realtid. Den har også et omfattende nyhedsfeed, så du kan holde dig ajour med de seneste begivenheder i krypto-verdenen.

  1. Crypto Tracker af BitScreener

Crypto Tracker by BitScreener er en anden populær krypto-portefølje-tracker med over 1 million downloads i Google Play Store. Den giver dig mulighed for at spore dine porteføljer i flere valutaer og giver markedsdata i realtid. Appen har også et nyhedsfeed, så du kan holde dig opdateretmed de seneste begivenheder i krypto-verdenen.

  1. CoinStats

CoinStats er en populær krypto-portefølje-tracker med over 1 million downloads i Google Play Store. Den giver dig mulighed for at spore dine porteføljer i flere valutaer og giver markedsdata i realtid. Appen har også et nyhedsfeed, så du kan holde dig opdateret medde seneste begivenheder i krypto-verdenen.

  1. CoinGecko portefølje

CoinGecko Portfolio er en anden populær krypto-portefølje-tracker med over 1 million downloads i Google Play Store. Den giver dig mulighed for at spore dine porteføljer i flere valutaer og giver dig markedsdata i realtid. Appen har også et nyhedsfeed, så du kanholde dig ajour med de seneste begivenheder i krypto-verdenen.

Dette er vores top 5 valg til den bedste krypto-portefølje tracker i 2021. Så hvad venter du på? Kom i gang med at spore dine porteføljer i dag!

Comments are closed.