3 tips til at pifte dit hjem op med indendørs maling   

Nogle gange kan boligmagasiner og andre reklamer få os til at tro, at vi skal købe mange dyre nye møbler eller lave den helt store, dyre make-over for at få et skønt og nyere hjem. Her er det ikke altid at hverken tiden eller pengepungen er enig i disse forestillinger om, hvad der skal til for at få et nyt og lækkert hjem. Og måske skal du netop lytte godt til din pengepung, for her har den ganske ret: Det behøver ikke at koste en halv eller en hel bondegård at få renoveret og fornyet hjemmet. Der skal bare en klat indendørs maling til. Her kan du læse på tre gode tips til at få renoveret hjemmet med indendørs maling, så det fremstår lækkert, moderne og indbydende, så du vil føle dig godt tilpas og også kan invitere gæster hjem, hvor de bare vil udtrykke: Wauw! Så kan du sige, at de bare skal kigge her og lade sig inspirere: https://www.maling.dk/maling/indendoers-maling.

Brug lækker akrylplastmaling til væggene

Hvis du trænger til at få piftet væggene op derhjemme, kan du med fordel vælge noget akrylplastmaling til indendørs brug. Det kan fås i mange skønne farver og måske er det nu, at du skal overveje at få hjemmet fornyet i nye, indbydende farver. Meget farveforskning har vist, at farver har en meget stor påvirkning på vores psyke og vores humør, og for eksempel er der bestemte farver, som er særligt velegnede til soveværelset, fordi de virker beroligende på sind og sjæl. Spørg endelig eller søg om det på nettet, så du kan få god information om, hvordan du skal vælge det helt rigtige indendørs maling til de forskellige rum i lejligheden, rækkehuset, sommerhuset eller villaen.

Pift badeværelset op med bad-emalje

Igen er der mange der tror, at en renovering af badeværelset absolut skal være en utroligt dyr affære, der også kræver, at du må undvære dit badeværelse i meget lang tid, fordi det tager tid for håndværkerne at bryde det gamle ned og sætte et nyt op. Her skal der jo både laves ny el, støbes et nyt fundament i gulvet, tilsluttes vand og så videre. Pyh ha, man bliver helt svedt bare ved tanken. Men så er det jo godt, at du kan købe noget bademalje, som kan pifte dit gamle emaljebadekar op på den fineste vis. Her findes der bademalje i hvid farve, som giver et helt nyt friskt look til badekarret og du sparer hermed en masse penge og tid på den helt store renovering. Der følger en hel del med i dette kit, som gør, at du er fuldt ud rustet til opgaven.

Sørg for at bruge en maske  

Det kan være vigtigt for dit helbred, at du bruger en maske til malerarbejdet, fordi dit system helst ikke skal indånde alt for meget indendørs maling. Især ikke, hvis du er i gang i længere tid ad gangen. Sørg her for, også, at lufte godt ud i de rum, som du er i gang med og sov aldrig i et rum, hvor der lige er blevet malet. Med disse tre tips er du nu klar til den store make-over i hjemmet.

Comments are closed.