Den professionelle vinduespolerer

Benyt dig af en fagmands kompetencer, når du skal have pudset vinduer. Med hans erfaring og håndelag kan alle dine vinduer blive skinnende rene i løbet af ingen tid.

Mens han gør det, kan du gøre noget, som du nok er bedre til end at pudse vinduer.

Få lavet en individuel aftale med vinduespudseren

Uanset, hvor mange vinduer du har, så kan du få lavet en individuel aftale med vinduespudseren. Om du har en meget stor villa i flere etager, eller du bor i en lille toværelses lejlighed, så rykker vinduespudseren gerne ud og klare opgaven for dig.

Det kan fungere sådan, at du ringer eller mailer, når det er ved at være tid til at få pudset vinduer, eller du kan få lavet en aftale om et fast abonnement.

Den aftale, der bliver lavet, kan indebære, at alle ruder bliver pudset både udvendigt og indvendigt. Det kan også godt være, at de bliver pudset på ydersiden alene – og så klarer du selv den indvendige.

I det hele taget er der en stor fleksibilitet, når det kommer til at lave en aftale om at pudse vinduer.

Kontakt den lokale vinduespolerer

Hvis du har en vinduespudser i dit lokalområde, så kan du med fordel benytte dig af ham. Det er en stor fordel, at han bor lige i nærheden, og så kender han området rigtig godt. Han ved, hvordan trafikken og vejr og vind er lige præcis i dit område. Det giver ham et forspring, når det kommer til, hvor hyppigt vinduerne skal pudses, og hvor påvirkede de bliver af vejr, vind og trafik lige der, hvor du bor.

Desuden kan han rykke ud meget akut, hvis du får brug for det.

Få gavn af en naborabat

De fleste vinduespudsere har en god ordning med, at der kan gives en god rabat, hvis I er flere i nabolaget, der slår sig sammen og får pudset vinduer på samme dag.

Han sparer en del kørsel, og den besparelse kommer så jer til gavn i form af en god rabat.

Få lavet en aftale med de andre på vejen eller i blokken eller andre steder lige i nærheden. Så kan I alle få dejligt rene vinduer med til en lavere pris.

Spar både tid og penge

Der er flere gevinster at hente, hvis du og dine naboer får pudset vinduer på samme dag. Dels vinder I selvfølgelig alle sammen de smukke nypudsede vinduer, og dels får I det alle sammen til en ret god pris.

Som en særdeles værdifuld sidegevinst vinder I også alle sammen mere tid. Forstået på den måde, at I sparer al den tid, som I ellers ville skulle bruge på at pudse vinduer hver især. Lægger du alle de mange timer sammen, så bliver det til et anseeligt antal timer.

Alle de mange timer kan sagtens bruges mere fornuftigt end til, at I alle sammen skal agere vinduespudsere.

Der er faktisk mange gode argumenter for at hyre din lokale vinduespudser til at komme at gøre de mange vinduer rene og skinnende.

Comments are closed.