Derfor skal du lave sin webshop med Shopify

Har du ikke prøvet at lave en webshop før, men vil du gerne i gang med det, kan du med fordel vælge at bruge Shopify.

Meget nemt at lære at kende

En af de mange fordele ved at gøre brug af Shopify er jo, at det er meget nemt at lære at kende. Selvom du ikke har erfaring med at sætte en shop op, bliver det ikke noget problem for dig, når du vælger at bruge Shopify. Her kan alle være med, og det er lavet på en letforståelig måde, så det ikke bliver nogen sag for dig at oprette nye produkter, sætte produktbilleder ind eller at skrive tekster til dine varer. Så vil du have et nemt system, der er til at forstå, bør du bruge Shopify.

 

Find din Mascot kedeldragt i dag.

Åben din shop i løbet af få timer

Det er også meget hurtigt at komme i gang med din shop på Shopify. Faktisk kan du åbne den allerede minutter efter, at du har oprettet den. Så hurtigt kan du blive klar til at tage imod ordre. Så hvis du bare gerne vil have en shop hurtigt, og du ikke har de store krav til design eller andet, er det også bare med at oprette dig hos Shopify, sætte betalingen op, så dine kunder kan betale med deres kort, og så ellers åbne for din butik. Det tager bare ikke længere tid at lave en shop hos dem.

Alt samlet et sted

Sidst, men ikke mindst, skal du ikke tænke på at købe både webhotel, shopsystem og alt muligt andet. Med Shopify har du det hele samlet et sted, og du har endda gratis SSL med i din løsning. Vælger du et andet system, skal du tit selv finde dig et webhotel, installere systemet, selv sætte SSL op og meget andet. Alt dette er inkluderet og med i pakken, når du vælger at gøre brug af Shopify. Så hvis du vil have det på den nemme måde, hvor du skal tænke på så lidt som muligt, er det bare med at bruge Shopify.

Comments are closed.