Dette kan du lave, når du keder dig under Corona

Det er efterhånden ved at blive en lille smule kedeligt at sidde derhjemme. Måske du også er ved at løbe tør for ting, du kan lave? Hvis det er tilfældet, så er du havnet det rigtige sted. Her kommer der nemlig en række råd til, hvad du kan lave, når du keder dig under Corona.

Shop på internettet

Det gode ved at shoppe på internettet er, at man kan gøre det fra sit eget skrivebord eller sin egen seng. Du behøves slet ikke bevæge dig ud af hjemmet for at få nyt tøj, og det gør internetshopping til den perfekte Corona-aktivitet.

Det kan godt være træls at sidde meget på nettet, hvis man har en dårlig internetudbyder. Det kan være, du har dårligt internet, fordi du gerne ville spare lidt penge på området. Heldigvis kan du få godt internet til en god pris. Du kan f.eks. undersøge, hvem der er bedst til prisen internetudbyder. Så kan du shoppe i timevis uden at blive træt af, at det ”lagger”.

Hyg dig med et haveprojekt

Det kan også være, du skal kaste dig over et nyt haveprojekt, mens Corona raser. Du kan f.eks. begynde at plante ting i dit drivhus, så du kan gå ud og hente dine egne friske grøntsager, når det bliver varmere. Hvis du vil gøre det på en nem måde, så er det smart at bruge kapilærkasser. Du kan undersøge kapilærkasser hvordan de bruges. Du skal såmænd bare hælde vand i forneden, og så tager planterne selv det, de har brug for.

Læg et puslespil

Du kan også bruge tiden på at lægge et puslespil. Man kan få meget tid til at gå med at lægge puslespil, og det kan være et rigtig godt tidsfordriv. Du kan også lægge puslespil sammen med dine venner. Det er en virkelig hyggelig måde at tilbringe tid sammen, fordi man også har god mulighed for at tale med hinanden, mens man hygger sig med det. Man kan selv bestemme, hvor stor en udfordring man vil have. Der findes nemlig puslespil i mange forskellige størrelser.

Comments are closed.