Dum i natten

 

Babesline.dk der reklamerer med at være de pædofiles fjende nummer 1 samtidig med at de bringer nyheder om det erotiske har vakt debat i den sidste tid grundet Marc Duvalls nye koncept: “Ung sex i natten”.

 

 

I en ophedet debat om det etiske i dette koncept har Babesline.dk officielt taget afstand fra konceptet ved at understrege at det ikke er tilknyttet Babesline.dk, men udelukkende er et privat initiativ fra Marc Duvalls side.

Desuagtet, at man kan undre sig over at Babesline.dk forsøger at unddrage sig ansvar, på trods af de lægger forsideplads til den jævne strøm af nyheder om dette koncept og har den omtalte person (Marc Duvall) i sit team, kan man kun konkludere at Babesline.dk åbenbart ikke har en kritisk redaktion, ikke tager ansvar for de nyheder, de udsender og ikke markedsfører sig ved en klar journalistisk retningslinie.

 

Om Marc Duvall har gennemtænkt sit koncept kan diskuteres, men fakta er at konceptet går ud på følgende:

 

Frivillige over 18 indgår en aftale om at deres seksuelle aktivitet filmes på stedet. Alder sikres ved ID fremvisning.

Der foreligger ikke noget krav om en sundhedsattest.

Der beskrives ikke at foranstaltninger vil blive taget for at sikre ædruelighed.

Det fremgår at sikker sex kommer på tale ved nye deltagere.

Man ønsker det er juridisk lovligt.

Oplægget til konceptet kommer fra det amerikanske koncept “Girls gone Wild”.

Der skrives under på en modelkontrakt (denne kontrakt er endnu ikke at finde nogen steder).

Debatten udspringer af en måske ikke alt for gennemtænkt tekst som oprindeligt blev lagt ud af Marc Duvall selv:

“Men der er kød bag enhver klæde og den kommer tit af i fuldskab eller erotisk påvirkning[…]Kameraer kommer med på diskotekerne og porno stjernerne vil være med til at lire på de uvidende folk som senere ender på et tilfældigt hotel værelse og skal dyrke sex med lige så hotte unge folk som dem selv.” (Kilde: Babesline.dk)

Nu kan vi fra morethanvanilla.dk ikke tage stilling til om konceptet er juridisk holdbart, da kontrakten ikke er at finde hverken på Babesline.dk eller Duvalls egen side. Men vi kan tage stilling til, om konceptet er etisk forsvarligt.

 

Det skal understreges: At enhver person over 18 år, der ikke er umyndiggjort kan indgå i et kontraktlig forpligtende forhold og er bundet af kontraktens omfang, ifald den er juridisk lovlig.

Dvs. at det generelle råd er, at før du underskriver noget, er det en god idé at fremlægge kontrakten for en advokat, for at sikre dig du er klar over, hvad du skriver under på. Bordet fanger så at sige, når din underskrift én gang er sat. Dog kan der være undtagelser, der kan opløse et kontraktlig forhold såsom fuldskab, trusler, tvang eller forfalskning, men disse er fortolkningsbare og derfor ikke entydige. Føler man, at kontrakten er indgået under sådanne forhold, kan kontrakten prøves ved en domstol.

Comments are closed.