Eroti – Lises blog med forskellige guides og anmeldelser af sexlegetøj

I dette indlæg skal vi kort vende en blog, som vi netop her hos SBKR.dk har fået øjnene op for. Det er nemlig https://eroti.dk som er en blog der produceret og skrevet af LP og indeholder diverse guides og anmeldelser af sexlegetøj.

Markedet har længe manglet en seriøs og objektiv side, som anmelder sexlegetøj og efterfølgende laver en prissammenligning til læseren af, hvor de anmeldte og eller sammenlignende voksen produkter kan findes. Dette får forbrugerne i Danmark nu på en nye erotik blog Eroti. Initiativet er taget af en skøn sexolog blogger i samarbejde med en række teknisk dygtige personer. Fælles er dog en passion for sexlegetøj og et ønske om at flere danskere skal blive bekendt med og elske sexlegetøj. Det uanset om de er single eller i et forhold. For personerne bag Eroti vil sexlegetøj være et must for personer af alle arvarter.

Men hvorfor så lige Eroti? Forklaringerne ligger i stil med dem først præsenteret. Men siden er selvfølgelig præget af også at skulle kunne tjene til dagen og vejen for de producerende parter. Forskellen fra Eroti og til andre ikke sider som henviser til og anbefaler Sexshops er at Eroti.dk gør det 100% uafhængigt. Bloggen modtager ikke voksen produkter eller sexlegetøj i nogle afskygninger som betaling for anmeldelserne.

Hvis du ønsker at besøge siden og læse indlæg omkring sexlegetøj så se mere her https://eroti.dk

Måden Eroti og personerne bag “tjener” penge på deres arbejde er gennem specielt udformede links.

Hvor stammer interessen for sexlegetøj fra?

Vi har spurgt personerne bag Eroti.dk hvor interessen for sexlegetøj stammer fra. Svarene er entydige. De kan slet ikke forstå at andre ikke har samme interesse. Fra første sekund de prøvede sexlegetøj har det fanget deres interesse og ønske om at inviterer andre ind i selvsamme verden af stammer også fra den opdagelse og fornøjelse de selv har oplevet.

En af personerne står frem og afslører at hun ret tidligt prøvede sexlegetøj. Faktisk allerede med den første person hun havde et sensuelt forhold til. Det startede bare med at vi prøvede en helt normal dildo-vibrator. Ikke noget helt vildt. Det er et relativt simpelt, og måske i mine øjne nu også, et lidt kedeligt stykke sexlegetøj. Det udtaler hun.

Nu får jeg sagt at det er et lidt kedeligt produkt. Med det skal det forståes. At er man helt ny til sexlegetøj, så prøv endelig nogle af de voksen produkter som som jeg kategoriserer som lidt kedeligere produkter.

På vores side vil du samtidig se langt færre indlæg og sammenligninger af “almindeligt” sex legetøj. Vi prøver at være fugemassen i de huller af anmeldelser der mangler. Ønsker man at læse omkring sammenlignigner af vibratorer kan det jo gøres 100-vis af steder. Derfor er der nok ikke så stor grund til at vi hos Eroti også laver et indlæg omkring det.

Så vil vi hellere fokusere på at lave et indlæg om eksempeltvis noget lidt mere anderledes som sex puder eller noget ikke særligt mange til helst ingen i forvejen skriver eller har skrevet om.

Vores ypperste mål er jo i sidste ende at tilfredsstille forbrugeren. Derfor er det også oplagt ikke nødvendigvis at forsøge og konkurrere med andre sides sikkert fine guides og anmeldelser, men i stedet virke som et ekstra + i markedet og ikke en direkte konkurrent. Jeg tror også at det er de færreste Sexshops der rent faktisk ser Eroti.dk som en konkurrent, men nærmere som en gudiende hjælp der kan give dem nogle super salg på produkter og sexlegetøjs-kategorier de ellers måske ikke havde fået.

 

Comments are closed.