Fortæller af Gazelle nr. 3 af 8

gazelles tanker…

 

Ang. vores weekend, har du formået at give mig en indre harmoni. Jeg er ikke spor forvirret, tværtimod har jeg lært mere om mig selv. Jeg kan være stærk og svag på samme tid eller i forbindelse med hinanden, hvis du forstår. Det har skabt en stor fred og harmoni i mig selv. Jeg føler mig som et utroligt privilegeret menneske.
Jeg har mødt dig – det tror jeg ikke er en tilfældighed. Det er svært at sætte ord på det hele, men det kommer nok. Jeg er også glad for at du sagde at jeg også har givet dig noget, ellers vil jeg føle at det kun er mig der får en masse ud af vores møder.

 

Nu er jeg klar til at videregive dig mine tanker og lidt spørgsmål. Er du klar? *G*.

 

Først vil jeg sige at jeg er gået i intensiv træning. Først har jeg nejet nogle gange foran spejlet, og det ser pænere ud end et buk fra min side.

 

Den fascination jeg har følt for dig er blevet afløst af – ja lad mig kalde det kærlighed, hvad det så end er. Det er i hvert fald nogle meget varme følelser, en dyb respekt for dig som menneske og herre og et ønske om at lære dig og det du står for meget bedre at kende.

 

Jeg har fået en følelse af højtidelighed, dyb samhørighed, ro og varme i de få seancer jeg har været med i. Derfor synes jeg ikke at det er unaturligt at vise dig den respekt at neje, når vi aftaler en seance, men du har ret i at det er bedst at holde det til seancerne endnu.

 

Efter de første møder var jeg meget erotisk tiltrukket af dig og som sagt dybt fascineret og det gav mig en længsel og uro efter det seksuelle igen. Nu er det som før nævnt afløst af en dejlig indre harmoni og glæde ved også at kende dig som menneske. Jeg har ikke uro i kroppen, men afslappet velvære og en pirrende forventning efter at være sammen med dig igen – både hvad du nu har til mig af dejlig erotik – men også at gå videre med dig i ‘dagligdagen’.

 

 

 

Bare fra i går og til i dag er der sket en stor afklaring med mange ting. Du har ret i at SM er mere end erotik og leg – det føles som en livsform, hvor dagligdag og fornøjelse går op i en højere enhed – et kæmpe Univers.

 

*

 

Håndtaget blev trykket helt ned og jeg oplevede at virkeligheden hang sammen på ærlig vis med signalerne. Døren blev sat på klem til næste gang vi så hinanden.

 

CL

 

*****

 

 

 

FORVANDLINGEN…

 

13.02-2002

 

Min 1. seance var noget af det mest skelsættende, jeg nogensinde har oplevet.

 

C-L forklarede mig, at det ville være grænseoverskridende. Jeg kunne til en hver tid sige fra, hvis det bød mig imod. Hvis der var noget, jeg ville sige, var det med ordet Herre, ellers måtte jeg intet sige eller gøre, undtaget jeg fik besked på det.

 

Hmm – jeg tænkte, at det var lidt spøjst, men jeg havde gjort op med mig selv, at jeg ville prøve i hvert fald noget af det, C-L havde fortalt mig om. Det var jo en form for spil.

 

Jeg fik et smukt halsbånd på og blev blindfolded. Jeg fik besked på at sætte mig på et tæppe og blive inde på det. Jeg havde alt mit tøj på. Hjertet bankede lidt hurtigere end normalt. Det var anderledes og spændende. Efter ca. 10 min. slappede jeg af og begyndte at nyde det.

 

Der var jo ikke så meget jeg kunne lave, så jeg begyndte at mærke efter, hvad det gjorde ved mig. Det bød mig ikke imod. Det var min første tanke. Der var noget dejligt ved det. C-L strøg mig også over håret og gav et varmt kys ind imellem.

 

Lidt senere blev jeg lænket til sofaen. Ordet lænkehund dukkede op, og jeg smilte lidt ved tanken om, at familie og venner skulle se mig sådan. De ville tro, at det rablede totalt for mig, men jeg syntes, at det var spændende.
Jeg begyndte at fantasere om, hvad C-L kunne/ville gøre, og det var pirrende… Pludselig vældede en utrolig stærk følelse op i mig. Jeg kan huske, at jeg sad på knæ og trak vejret dybt et par gange, og så kom den stærke følelse af lykke, værdighed og stolthed frem. Jeg blev næsten helt svimmel.

 

Lykke p.g.a. at jeg havde mødt C-L, og at vi var så fint på bølgelængde. Værdighed på grund af at jeg i den grad var i balance med mig selv, og stolthed p.g.a., at jeg kunne glæde C-L og over, at jeg turde overskride en grænse, som jeg bare for få uger siden havde ment var utænkelig. Jeg følte, bare at det her var rigtigt for mig. Det var mig…

 

Lidt senere igen bad C-L mig om at tage tøjet af. Jeg fik bundet h.h.v. hænder og fødder sammen. Jeg fik et tæppe over mig og besked på at slappe af. Jeg fandt hurtigt ind i min behagelige indre ro. Jeg var totalt forsvarsløs – og jeg nød det. Når C-L strøg mig over håret eller kyssede mig, blev jeg ganske tændt. Joh – jeg tændte på at være i hans magt…

 

Den egentlige reaktion kom i det følgende døgn. Jeg boblede over af fryd, forundring, morskab, stolthed og kærlige følelser så ubeskriveligt, at mine kollegaer smilende hentydede, at jeg da vist var alvorligt ramt af amors pile, (med slet skjult misundelse). Jeg prøvede at analysere, hvordan det kunne lade sig gøre at være selvstændig og med ansvar i hverdagen og samtidig i den grad føle sig lykkelig ved at få frataget ‘friheden’ åndeligt og fysisk. Egentlig er det også lige meget hvorfor, for jeg har nydt – virkelig intenst – hvert sekund i de få seancer, vi har haft. Det var et meget følelsesladet døgn og meget skelsættende.

 

Jeg ved, at det hænger meget sammen med den måde, C-L er på, og den kærlighed og tryghed, jeg har til ham. Han er et meget varmt, sensuelt og fintfølende menneske. Aldrig er der blevet sagt så mange pæne ord til mig om min måde at være på og mit udseende. Jeg ved, at han ikke bare slynger dem ud som scorereplikker. Han mener det og viser det på den skønneste måde.

 

Da jeg var faldet lidt mere ned på jorden, kom der en følelse af at, nu kunne det ikke gå stærkt nok med at prøve mere. Hvor langt ville jeg gå? Det kunne ikke gå stærkt nok. Jeg pressede på, og jeg vil ikke nægte, at jeg var lidt skuffet over, at vi ved de næste møder ‘kun’ dyrkede erotik. Skønt nok – men de der anderledes oplevelser ville jeg da også gerne have.
C-L havde heldigvis slået bremserne i, da han mærkede min utålmodighed.

 

Han forklarede mig, at jeg i min iver ikke ville kunne overskue, om jeg overskred mine grænser og derved skadede ikke blot mig selv, men også ham, fordi han kunne komme til at krænke mig. Det havde jeg ikke tænkt på, og jeg blev dybt taknemmelig for, at han havde tålmodighed for os begge to. Kærligheden og respekten til ham blev dybere.
Jeg havde også sat C-L op på en piedestal, højt hævet over almindelige mennesker, men med sin tålmodighed og menneskelige indsigt er han kommet ned hos os almindelige mennesker igen. Han er bare et menneske, som jeg nærer en dyb respekt for – og en stor, stor kærlighed til.

 

Jeg kan godt forestille mig de ar, jeg ville få på sjælen/legemet, hvis det var en mindre ansvarsfuld herre, jeg havde mødt, hvilket desværre sker for alt for mange. Jeg ved også nu, at mit liv vil få et tomrum, hvis jeg ikke har C-L. Det ville være som at finde en nål i en høstak at finde en mand med de samme egenskaber som ham.

 

Jeg skulle stille mig midt på gulvet. C-L tog langsomt mit tøj af, bid for bid – uhmm. Jeg blev blindfolded og fik manchetter på håndleddene. C-L puttede noget reb igennem manchetterne og op i nogle kroge i loftet.
Han kælede med min krop. Det var dejligt – min vejrtrækning blev hurtigere og bang – så kom svimmelheden. Pokkers også – men kroppen har nogle begrænsninger.
C-L fik mig hurtigt løsnet og holdt fast om mig. Han sagde at det var ganske naturligt at man kunne blive svimmel. Han lagde mig ned, snakkede beroligende med mig, åbnede døren for frisk luft og puttede et tæppe om mig, så jeg ikke kom til at fryse.

 

Jeg var noget ærgerlig/flov over at jeg blev svimmel, men C-L er god til at få mig til at slappe af. Jeg gik ind i mig selv og tænkte over, hvordan jeg havde det med at stå bundet med armene oppe.
Jeg nåede da at mærke at det var frækt og pirrende når C-L vandrede hen over min krop med fingerspidserne. Fantasien fik frit løb og jeg dristede mig til at fantasere om lettere slag med en pisk. Det var nok ikke så tosset…
Derfor øver jeg mig jævnligt på at stå med armene hævet og lukkede øjne. Jeg kan vel vænne kroppen til at stå i den stilling uden at blive svimmel. Det går da også helt godt…

 

Da jeg havde slappet godt af, satte C-L klemmer på mine brystvorter. Det gjorde lidt ondt i starten, men ikke så lang tid. Bagefter dryppede han vand fra et par isklumper over brysterne og ned ad maven. Uh – det var koldt, men jeg må sige en pirrende fornemmelse. Lad mig sige at C-L ikke har gjort noget ved mig endnu som jeg ikke har tændt på. Han er bare fantastisk … Han skaber en meget varm og hyggelig stemning. Alt foregår stille og roligt. Han har en meget varm, ja jeg vil sige forførende, næsten hypnotiserende stemme.

 

Han kæler med mig og kysser mig uendelig blidt eller også begærligt – uhm…

 

 

 

***

 

 

 

 

 

Kapitel 1. Anden seance. Af Conny®Lingus

 

 

 

Døren åbnes blidt. Forberedelse af krop og psyke til bondage lektioner.

 

“Vi har snakket lidt om bondage, da du jo ved at jeg deltager i SMC’s bondagekurser.”

 

“Du har også givet udtryk for at du gerne vil deltage som figurant. Hellere end du ser at jeg binder en anden, og ja, det er naturligvis dejligere at jeg udfører min bondage på dig – men jeg er nødt til at tage hensyn til at du er så ny. Du ved at det ikke ville indebære hverken sex eller erotik med andre. Men jeg vil da helst binde din krop.”

 

Vi sidder i sofaen at hygge. Det er på tide at sondere terrænet i hendes indre omkring grænser for deltagelse i halv offentlige sammenhænge.

 

“Jeg gør dig på forhånd opmærksom på nogle ikke altid åbenbare ting da du er så ny som du er. Først må være klar over at du bliver afklædt. Jeg kan se på dig at du føler det er svært. Jeg har fuld forståelse for det. Du er jo også trådt direkte fra en erotisk ‘pæn kvinde’ tilværelse ind i en noget mere intens og direkte seksualitet.”

 

“Men ingen problemer – jeg vil blindfolde dig og stille dig med ryggen til de andre, så har jeg også mere plads.” Hun nikker i accept.

 

“Dernæst er der problematikken om det tænder dig, tænder dig af eller om du føler en bondage neutral. Jeg har derfor tænkt mig at binde dig i aften i en let og løs bondage så du kan mærke hvad det gør ved dig og føle om du kan identificere dig med den del af universet.”

 

En let betænksomhed spores i hendes ansigt: “Jeg ved jo ikke om jeg vil kunne stå der foran alle de mennesker på den måde.”

 

“Naturligvis ikke, men første skridt er at du føler hvordan rebet og bindingerne føles mod din hud. Om det eventuelt gør dig utryg i en grad at du ikke skal ind i den del. Klubben skal jeg nok skabe trygge rammer omkring.”

 

“Det kan da være spændende at blive bundet ” … kommer det forventningsfuldt. “Hvad med min menstruation?”
“Det er intet mindre end sabotage”, griner jeg hjerteligt. “Du beholder trusser og bind på – jeg undlader bare at binde strategiske knuder.”

 

Tænker … * ja lad os nu se når du er bundet op og finder ud af at hele din krop mærker fikseringen * … * det her er jo ikke bare håndled og ankler. Hele din krop kan gå i panik min pige. HUSK kniven ved siden af, hvis hun går i panik. *

 

 

 

Vi sætter os over til et hyggeligt veldækket bord. Hun pusler kærligt om mine behov – derfor kan jeg bruge alle mine tanker, fantasier og energier på at skabe omkring hendes ny opdagede verden. Jeg skal ikke diskutere, jeg møder ikke obstruktioner, men en utrolig velvilje og eget mod til at deltage i mine arrangementer. Pragtfuldt. Sådan skal det være.

 

Jeg trækker stolen ud for hende som belønning at hendes Herre vil vise hende respekt for hendes indsats. Intet er ligegyldigt så længe det gøres med den kærlighed hun prøver at dele med mig.
Hun sætter sin dejlige bagdel på stolen da jeg skubber den ind. Jeg nyder den runde hjerteform der placerer sig på sædet. Naturligvis kigger jeg ublufærdigt, den er jo min.

 

Vi spiser og snakker. Vender og drejer mange samtale emner. Vi har den samme grad af livserfaring, ingen specielle boglige uddannelser, en fælles interesse i at kunne læse sammen uden at være tvangsselskab for den anden. Tænker * hun er utrolig kvik; oftest skal jeg kun fortælle dig en gang hvad du skal huske eller lære. Det sidder fast og bliver gjort – befriende. *

 

“Vil du ryge her ved bordet? ” Spørger hun. “Ja”. Hun er blevet sat ind i sine faste pligter uanset om hun er statusplaceret eller er sin egen. Hun elsker at gøre det – at fylde min kop eller glas, tænde min cigaret (lighteren er fremme allerede når hun kan mærke at jeg vil ryge) og at tømme mit askebæger når der er tre cigaretstumper i det (jeg nyder tømte askebægre).

 

Hun bevæger sig ufortrødent over til sofabordet at hente tobak, lighter og askebægre.
Jeg kigger på hende. * Det gør du så dejligt naturligt min pige. Du må virkeligt nyde det. * Jeg bliver varm og kærlig indvendig. Jeg kan mærke at hun elsker at gøre det for MIG. Jeg smiler kærligt til hende og får et tilsvarende tilbage.

 

*

 

Forberedelse …

 

“Pragtfuldt måltid. Om en halv time afklæder du dig. Så bader vi hinanden. Når vi er færdige, henter du dit tæppe, breder det ud på gulvet og sætter dig midt på det.”

 

“Ja Herre” siger hun prøvende. Jeg nikker varmt anerkendende.

 

Jeg sætter mig over i sofaen efter endt rygning, rækker min arm ud at hun skal komme over så hun kan slappe af og finde roen i mine arme.

 

Hun skynder sig over til mig, nærmest kaster sig ned i sofaen og putter sig ind til mig. Jeg smiler … som om hun skal nå at nyde det inden det forsvinder. “Jeg er her for dig”…”jeg har ikke travlt, så slap af i mine arme hvis du kan. ” Hun borer sig ind til mig. Jeg har umærkeligt sat mit armbåndsur med alarm for at finde ud af hendes egen tidsfornemmelse og bevidsthed.

 

Beep – hun kigger op på mig … jeg kigger bare neutralt tilbage uden signaler.

 

Hun kigger på klokken og rejser sig smilende. * Godt gået. Du holder check på det. *

 

Mens hun klæder sig af henter jeg mit tyve meter reb. Dejligt blødt bomuld, som jeg aldrig har haft lyst til at fjerne kernen i. Det er blødt i sig selv. Jeg vil føle det for slapt hvis kernen blev taget ud.

 

Jeg nyder mit lange reb. Tyve meter som jeg langsomt kan trække hen ad huden så det føles uendeligt. Jeg føler intet besvær ved at bruge et så langt reb. Tværtimod – det giver en speciel følelse når meter efter meter efter meter trækkes og bindes.

 

Jeg binder kærligt kvejlingen op. Finder de to løse ender, trækker rebet gennem hånden op til den anden ende, som jeg bukker sammen.
Jeg lægger det i tre rækker hen ad gulvet. Klart til brug og synligt. Jeg henter fire to meters kunst-skødereb som har en fantastisk trækstyrke. Godt nok hårdt og kan brænde, hvis det trækkes for hurtigt hen ad huden – men jeg bruger det til træk og vægt opbindinger. Det er fortrinligt.

 

Kigger på mine to selvstrammende rebmanchetter … forestiller mig hvordan jeg grundlæggende vil binde hende … * nej, dem får jeg ikke brug for. * Sætter dem fast igen med klemmer på min redskabsreol.

 

Tænder fuldt op med stearin- og fyrfadslys, så varmen og stemningen breder sig. Sikrer mig at der er lukket for al træk og gardiner er trukket for.

 

Jeg afklæder mig i min vante rytme; sokkerne først, skjorten af, lyner ned, bukserne af og til sidst mine trusser (jeg hader når mænd render rundt med bar r.., skjorte og sokker).

 

Vi mødes i badeværelset hvor jeg tænder bruseren og dusher hende til først. Vi skiftevis dusher hinanden, vasker og nyder den intime gensidighed det er at kunne nusse og være kærlige.

 

Vi frotterer hinanden og sørger for at holde varmen.

 

Jeg bevæger mig ind i stuen at gøre klar til hendes ankomst.

 

*

 

Bondagen …

 

Hun kommer ind i stuen så såre naturligt hun er skabt og bevæger sig lige så naturligt. * Hun er sg’ dejlig * … * vi skal nok få en fremtid sammen. *

 

Jeg har med al tydelighed mærket nogle værdier i hende jeg vil kæmpe for at kunne nyde sammen med hende. Jeg smiler kærligt indvendigt af hendes lidt ‘fanden i voldske’ naturlighed som jeg kan genkende fra mig selv.

 

Jeg ser at hun breder tæppet roligt ud, sætter sig afventende uden utålmodighed på det. Jeg henter mit blindfold og placerer det over hendes øjne.
“Nu skal du finde al den utålmodighed du har i dig og kaste den over bord. Det her er noget der i sagens natur tager lang tid, så du skal gå ind i dig selv, finde roen, trygheden, tilliden og sjælefreden. Du skal mærke hvad rebet gør ved dig. Føl rebet mod din hud mens det trækkes over din hud og husk den følelse.”

 

“Stræk benene ud og rejs overkroppen op.” Jeg tænkte tilbage på en samtale, hvor jeg havde spurgt hende om eventuelle skavanker. * Jeg bliver nødt til at lade hende sidde på den måde, så hun ikke bliver svimmel på grund af hendes lave blodtryk … hmm, det bliver en del besværligt at binde på den måde når jeg når til bagdelen og benene, men så må jeg løfte hende mens jeg binder. Det skulle ikke være umuligt * tænker jeg.

 

Jeg tager fat i den ende af rebet som ender i et dobbelt forløb, hvor den er bukket sammen. Lægger bukningen bag nakken, trækker rebet fremover skuldrene og ned mellem armhulerne. Rundt under armhulerne og krydser det på ryggen. Jeg binder successivt nedad mens jeg skiftevis krydser og drejer rebet foran og bagpå.

 

* Jeg venter til en anden gang med at binde knuder. Du skal først og fremmest bare mærke rebfikseringen og følelsen af rebet * … * går du i panik kan du principielt selv frigøre dig og det løse reb kan trods alt give en følelse af relativ frihed * … tænker jeg mens jeg binder og føler stramningen af rebet.

 

Jeg binder, trækker rebet dybt tålmodigt, forsigtigt og langsomt over huden. Fletter reb og trækker rundt. Lader rebet være tilpas stramt samtidig med en vis frihed.

 

Løfter bagdelen og benene mens jeg krydser reb rundt bagpå og foran. Da jeg efter ca. tre kvarter står med en halv meter reb tilbage beslutter jeg mig til at udvide og krydse grænserne da jeg kan mærke at gazelle er inde i sig selv og har fundet ro.

 

*

 

En grænse krydses …

 

* Så kan du lige så godt gå linen ud. * Jeg binder rebet fast rundt om anklerne så de er låste.

 

* Tja, hvorfor ikke? * … Jeg tager det ene af de fire reb, binder håndled sammen på ryggen, op over overkroppen og binder en låseknude. * Nu er du fikseret * tænker jeg frydefuldt.

 

Kigger på hende da jeg er færdig. * Du ser smuk ud, som du ligger trygt og tillidsfuldt der. Som om du er iklædt en smuk kjole der afslører din feminine kropsbygning. * Jeg ser frem til rigtige bondage lektioner. Jeg har savnet at lære af en kapacitet på området.

 

* Japansk bondage … * får en djævelsk tanke. * Når nu denne bondage art stammer fra
gamle ‘respektfulde’ torturmetoder kan jeg jo lige så godt lade dig fornemme en form for rumlig og kropslig frihed. *

 

Kigger på længden af rebene jeg står med. Kigger op på krogene og vurderer afstanden mellem anklerne, krogene og min radiator. * Jo de kan godt nå. *

 

Jeg lægger et reb dobbelt, som jeg fastgør rundt om ankelbindingen. Laver et pælestik, som jeg binder til de fire meter reb jeg står med. * Om ikke andet kan jeg binde mine rebmanchetter op og bruge det reb. *

 

Jeg trækker rebet rundt om tilgangsrøret til radiatoren, trækker i ankelrebet samtidig med at jeg holder igen i rebet ved radiatoren. Hendes pusselanker løftes let og ubesværet. Jeg fastgør rebet.

 

Jeg træder tilbage og nyder kunstværket. * De er bare så smukke når de er bundet ind som kunstværker. De bliver som et pragtfuldt maleri. * Jeg nyder min kvinde som hun er bundet op.

 

Jeg lader hende hænge et stykke tid, mens jeg holder øje med hende. Hun er dybt inde i sig selv kan jeg mærke.

 

Jeg er desværre nødt til at løsne hende igen, da hun skal videre og hjem at få sin nattesøvn. Processen reverseres dog igen med tålmodighed at rebet ikke brænder hende.

 

Da hun er bundet op siger jeg: “Nu får du først et langt knus, så skal du ligge at slappe af et stykke tid. Mens du slapper af vil jeg ha’ at du skal prøve at genkalde dig rebets bevægelse hen over huden. Prøv at huske fornemmelsen af rebet, bindingen, og prøv at føle at jeg binder dig igen.”

Comments are closed.