Fortæller af Gazelle nr. 4 af 8

Afslutningen …

 

Jeg anretter et dækken af plastik midt på gulvet. Henter selv en pude og smider et lagen over. Nyder at gazelle bare står lydigt, yndefuldt og venter tålmodigt.

 

Jeg beordrer hende ned at ligge på ryggen først. “Nu slapper du totalt af. Jeg vedligeholder også min slavinde” griner jeg varmt. Jeg henter massageolie ved mine redskaber. Smører hende ind i et passende lag, mens jeg masserer hendes hud og muskler. Ikke dybt, men så velværet breder sig.
“Vend dig om på maven”. Jeg smører resten af hendes krop ind og lægger mærke til at olien, mine hænder og fingerspidser gør deres virkning. Man skal være lavet af klippe og urokkelig for ikke at blive erotisk stimuleret af en sådan massage.

 

Jeg nusser hendes lettere erogene zoner for at drille hende. “Så er det din Herre’s tur” beordrer jeg. Uden tøven rejser hun sig op, selv om jeg tydeligt kan fornemme at ‘nu lå jeg lige så dejligt’, * ja, det kan godt være tøs, men jeg vil selv have en omgang * tænker jeg.

 

Jeg bliver smurt ind fra top til tå og mærker hendes dejlige nysgerrige fingerspidser. Hvad det ender med er slettet af censuren …

 

Vi sidder nu i sofaen og snakker om hendes oplevelse. Hun er stadig afklædt og jeg kan mærke hendes varme krop der borer sig ind mod min.
Da det er vigtigere at hun bringes tilbage end at vi snakker dissekerende om oplevelsen, beslutter jeg at bruge tiden til at lytte til de ord hun umiddelbart har – og ellers bringe hende trygt op til overfladen i min favn.

 

Vi skilles i et langt kram. Jeg bukker for hende og får en yndefuld nejen tilbage.

 

*

 

Vi bliver klogere …

 

Et par dage efter da hun er herinde, snakker vi lidt dybere om oplevelsen og jeg får en lidt overraskende oplysning: “Jeg har en lidt snurrende ømhed og følelsesløshed i mit ene håndled” siger hun. Jeg bliver lidt alarmeret. Lad mig høre hvordan det føles.

 

Hun beskriver og siger: “Det kan også være fordi jeg udførte noget hårdt arbejde i hjemmet med det håndled. Jeg har noget slidgigt i det.”

 

“Hvad har du …?”

 

Jeg bliver noget himmelfalden. “Det er muligt at du har fået en følgevirkning af ophængningen. Jeg vil have at du fortæller mig de næste dage hvordan du har det. Måske det er på grund af de arbejdsbevægelser, men det kan måske også være fikseringen.”

 

Jeg kigger let bebrejdende på hende: “gazelle, kan du huske da jeg spurgte dig hvilke skavanker du havde, at du kun fortalte om dine fødder og dit blodtryk?” “Ja” siger hun let forundret.

 

“Jeg skal sandelig vide præcist hvad du har af sygdomme eller hvilke skavanker du har. Det er til enhver tid mit ansvar. Der er en helt gyldig grund til jeg spørger – og jeg skal vide de mindste detaljer så jeg kan tage hensyn til det i mine seancer. Ellers risikerer jeg at øve skade på dig.”
“Jeg SKAL vide det. Er det forstået?”. “Ja” kommer det prompte. “Er der andet jeg skal vide?”

 

Jeg er nu bekendt med hendes dagligdag og småskavanker.

 

Hun blev klogere uden bebrejdelser. Jeg fik værdifuld viden om visse små ændringer i mine seancer fremtidigt. Ikke særligt besværligt, men aldeles nødvendigt at jeg forholder mig anderledes.

 

 

 

***

 

Udpluk af to efterfølgende breve …

 

Tak for dit lange brev. Jeg nejer i respekt for dine kloge ord. Jeg ved godt at jeg har meget at lære endnu, mere end jeg i min iver lige havde forestillet mig, og jeg takker min gud/skæbne for at det lige netop er dig jeg har mødt.

 

Min utålmodighed bunder i at det føles så naturligt for mig, egentligt også hvad der måtte komme, men det er p.g.a. at jeg er så tryg ved dig. Jeg føler at mange år er spildt før dette. Jeg føler at jeg LEVER, og den dybe harmoni jeg følte efter at være lænket og blindfolded styrker mig.

 

Jeg følte lidt af den samme indre fred, da jeg forlod min mand efter 22 år. Jeg følte at det var rigtigt og jeg havde det inderst inde godt med det. Jeg føler stadig ikke at jeg er fascineret, men at det virker som en naturlig del af mig. Jeg er fascineret af de forskellige redskaber, nysgerrig men ikke skræmt, da jeg føler at du ved, hvad du gør. Jeg føler som sagt ingen ydmygelse i mine fantasier – kun stolthed over at være den jeg er, og at kunne glæde dig.
Mine følelser bliver mere og mere intense, levende og rigtige og det bobler af lykke i mig. Jeg har så meget at give af, og jeg håber at du kan rumme al den kærlighed og hengivenhed. For mig er det så befriende at turde vise sine følelser og snakke om dem, uden at det bliver gjort til grin og uden at forsvarsparaderne hele tiden skal være oppe.

 

Tak fordi du har tålmodighed for os begge. Jeg ved jo godt at det er nødvendigt….. Jeg bliver nødt til at vide om du i dine tanker trykkede et varmt kys på min højre kind mellem kl. 00.30 og 01.30?? Det føltes sådan i min halvt sovende tilstand.

 

Så er det snart tirsdag… Knus – knus Din gazelle

 

***

 

Godmorgen skat…

 

Jeg har fået endnu en god nats søvn, trods det at det blev lidt sent i går. Jeg har ligget en halv time og mærket min krop, og genkaldt det billede du tog af mig.

 

Aldrig har jeg følt mig så smuk – ja jeg er blevet helt stolt af min krop – tak for det Dennis. Jeg følte mig som en tryg lille puppe da jeg var bundet ind i rebet. Kan du brænde de gode billeder til mig, eller gemme dem på anden måde, for det er ikke utænkeligt at jeg

 

engang vil skrive en bog, eller lave en hjemmeside om min vej til slavinde, og så vil billederne være gode at have.

 

Det er så dejligt at føle efter dybt inde i mig selv. Jeg har det så godt… Jeg savner nu også at være sammen med dig – meget – men jeg har også et totalt ensomhedsbehov. Det får jeg ikke altid dækket når ungerne er i nærheden, så jeg nyder disse dage i fuld udstrækning med visheden om at vi ses i morgen igen. Ligge i din favn, smage dine varme kys, snakke, pjatte , sjov og alvor. Du får en veloplagt og udhvilet kvinde på besøg…

 

Smukke og varme tanker til dig.. Din xxx

 

 

 

***

 

PUPPEN

 

14.02-2002

 

 

 

C-L interesserer sig for bondage og især japansk, og han snakkede om tre kursusaftener, han ville deltage i. Han ville gerne have mig med, men det betød, at jeg skulle være i hvert fald delvis afklædt og sammen med andre.

 

Hmm – nye grænser, der skulle overskrides, og en generthed, der skulle overvindes. Jeg så nu hellere, at det var mig og ikke en anden, som han udøvede bondagekunsten på, så hvorfor ikke. Vi var jo alle i samme båd på disse aftener. Jeg skulle da i det mindste være fortrolig med at blive bundet ind, så vi lavede en lille privat bondageaften.

 

Jeg havde ikke forestillet mig, at det ville være så smukt og kunstfærdigt. Vi startede med at gå i bad sammen. Vaske, nusse, kysse og tørre hinanden – herligt. Jeg trådte ind i stuen til C-L. Han bukkede for mig, og jeg nejede.

 

Dernæst blev jeg blindfolded og fik besked på at sætte mig. Jeg lider af lavt blodtryk, og han ville ikke lade mig stå op alt for lang tid. C-L arbejdede ihærdigt med rebene, og jeg mærkede, at min bevægelsesfrihed blev mindre og mindre, til jeg til sidst ikke kunne røre mig. C-L’s udbrud, hvor smuk jeg så ud, gav mig en dejlig lykkefølelse.

 

Jeg nød også, at rebene kørte over min hud. Man mærker sig selv på en speciel måde. Jeg følte mig som en beskyttet puppe, smuk og fyldt med kærlighed. Jeg var helt afslappet og tryg, indtil C-L hejsede mine ben lidt op. Jeg blev lidt forskrækket over, om jeg skulle hænge med hovedet nedad, men så alligevel, hvis det var tilfældet, så har jeg nu en ubegrænset tillid til, at det han gør ikke vil skade mig. Det gør, at jeg meget hurtigt slapper af igen og mærker efter, hvad det gør ved mig. Jeg kom altså ikke op og hænge med hovedet nedad.

 

 

 

Jeg gør meget ud af at gå 100 % ærligt ind i mig selv og føle, om det er noget, jeg kan nyde fuldt ud. Jeg gik nærmest i en slags meditation, mens det stod på, så afslappet er jeg også, selvom det gjorde lidt ondt i anklerne at være hejst op. C-L tog nogle billeder og gav udtryk for, at jeg var så smuk, som jeg lå der. Da Jeg så billederne bagefter, måtte jeg give ham ret. Han er nu også fantastisk til at få rebene lagt, så det giver en smuk helhed omkring kroppen.

 

Jeg blev langsomt bundet op igen, og C-L lod rebet glide langsomt over huden. Det tændte mig. Bagefter tog det lidt tid at komme op til overfladen igen. Jeg er virkelig i en anden verden med alle sanser vakt og alligevel dejlig afslappet.

 

C-L kom med noget massageolie og gned min krop ind. Åh – hvor herligt – hans hænder på min krop. Så var det hans tur. Ja, det er rigtigt, at jeg helst var blevet liggende, men selvfølgelig skal min herre også have lidt dejlig afslapning bagefter – og det fik han med glæde…

Comments are closed.