Fortæller af Gazelle nr. 7 af 8

 

SEANCE – SMERTEN.

 

Så oplevede jeg mine første rigtige piskeslag. Hvordan føler jeg? Det var en del grænseoverskridende, men igen føler jeg en vis undren over mig selv. Tænder det? Har jeg brug for det? Igen kan jeg ikke svare mig selv 100%.

 

Det er både ja og nej og måske. Igen tror jeg det er rammerne, stemningen, forudsætningerne der spiller ind, i hvert fald når det er så nyt for mig som det er.

 

Lad mig starte med at fortælle at jeg ugen forinden kom over knæet, sådan vupti, til en gevaldig endefuld. Jeg tror at det var 54 slag på hver balle med den flade hånd. Det sved – og jeg havde ingen problemer med kulde de næste par dage der. Jeg tror at jeg var selvlysende bagtil…

 

Se, 46 år og blive lagt over knæet – det er grænseoverskridende, men ikke desto mindre tændte det mig gevaldigt.

 

Så er det her min tøs – op med nederdelen. Jeg havde ubevidst provokeret ham med ord. Ikke fordi jeg er typen der gerne provokerer en endefuld frem, men kommer det med lidt sjov, evt. en fælde, så er det givende…

 

Vi aftalte en seance ugen efter. C-L forberedte mig på at han ville bruge nogle af sine redskaber, og jeg ville føle smerte. Det med aftalte seancer, er desværre nogle gange en nødvendighed p.g.a. arbejde og børn. Allerhelst vil jeg have at Han siger: “Kom her min skat. Nu er det tid. Sluk for mobilen – nu er det bare os to.”

 

Jeg tror at jeg gør mig for mange tanker, har for mange fantasier, jeg er nok mere anspændt end jeg ellers vil være, nok igen fordi det er så nyt for mig. Jeg glæder mig og alligevel tør jeg ikke give mig hen til glæden, fordi den er blandet med anpændthed og nervøsitet, for sæt det ikke bliver til noget alligevel, eller falder seancen udenfor det jeg har fantaseret om.

 

Jeg fik til at opgave at sidde afklædt på mit tæppe lørdag kl. 14. Det gjorde jeg også, og jeg havde endda nået at lave te til min Herre, men p.g.a. manglende forudseenhed fra min side, havde jeg ikke slukket mobilen. Fejl nr.1. Jeg var også lidt i tvivl om jeg skulle blive siddende på mit tæppe eller rejse mig op og neje for min herre, som jeg egentlig havde lyst til. Jeg valgte at blive siddende og det var åbenbart rigtigt af mig.

 

Jeg blev blindfolded og slappede godt af, mens C-L puslede rundt og gjorde klar. C-L kom hen og førte mig ud på toilettet, mit blindfold var ved at glide ned, og jeg satte det bedre fast. Fejl nr. 2. Jeg skulle have kaldt på Ham. Jeg blev lidt ærgerlig over mig selv.
Det er svært at huske, at jeg bare skal nyde og ingenting gøre, medmindre jeg får besked på det.

 

Jeg blev ført hen på en briks, der var dækket af lammeskind. Jeg fik manchetter på ankler og håndled og fik halsbånd på. Dernæst blev jeg lagt på maven og spændt fast til briksen. Wauv – det er en fantastisk fræk stilling at ligge i.

 

Jeg føler mig virkelig magtesløs og da C-L bearbejdede mig med sine fingre og nogle elskovskugler, var jeg ‘oppe at flyve’. Elskovskugler har jeg aldrig prøvet før – ja jeg føler mig utrolig uerfaren på det seksuelle område. Det var en dejlig fornemmelse, især da jeg begyndte at knibe sammen om dem.

 

 

 

Men C-L`s fingre kender jeg – og i den stilling og omkring G-punktet – ja det er sand ekstase, også da han hviskede at jeg skulle have tilladelse til en orgasme. Det gjorde det lidt mere frækt/uudholdeligt.

 

C-L kom med et glas vand og jeg skyndte mig at sige tak Herre. Det var fejl nr. 3. Jeg skal intet sige, medmindre jeg vil gøre opmærksom på noget. Jeg blev lidt ked af det, for C-L lød temmelig irriteret. Jeg vil jo helst gøre det så godt og rigtigt som muligt. Var det en del af spillet at Han virkede mere hård end jeg har oplevet før, eller var Han ærgerlig over at jeg glemte så mange ting, at jeg var så ny?

 

Tilbage til briksen. Mine baller blev varmet op med tawsen. C-L slog også let på indersiden af lårene. Det var ophidsende, trods de lidt dystre spekulationer jeg havde fået. Han gik over til den bløde pisk. Det var også frækt, på den måde C-L brugte den. Med den lidt hårdere pisk fik jeg den egentlige ‘afstraffelse’. Igen 54 slag på hver balle.

 

Det virkede ikke så svidende som med flad hånd, men det kunne mærkes. Bagefter ville jeg egentlig godt have været lidt mere medlevende, i stedet for bare at ligge og tage imod. Jeg tror at det var min forvirring over at det var mere råt og følelseskoldt end jeg havde forestillet, og om C-L ikke syntes at jeg var ‘god nok’. Efter slagene, blev jeg løsnet og ført ned på gulvet. Han tog fat i mit hår og drejede mit hoved ned til hans pjort for at tilfredsstille Ham.

 

Det kan jeg godt lide. Jeg holder meget af at give Ham en udløsning. Jeg følger Ham så meget, så jeg er lige ved selv at få orgasme, når han kommer. Det er pragtfuldt…

 

Jeg kom op på briksen igen, uden at blive bundet. Om det var det, eller mine forvirrede tanker, der satte ind, ved jeg ikke, men da C-L begyndte at varme mine baller op igen, kunne jeg ikke rigtig rumme mere. Smertemæssigt kunne jeg godt tåle mere – men jeg valgte efter lidt overvejelse at give Ham stopordet.

 

Jeg nærmest hviskede det, og det kan jeg godt se var en fejl. C-L skal have mulighed for at høre det, højt og klart. C-L stoppede – seancen var slut.
Den varede i 4 timer. Det føltes ikke sådan. Jeg havde ikke engang tænkt på en smøg i al den tid.

 

Vi satte os sammen og fik snakket om oplevelsen. Det er så forbandet vigtigt at få gjort det, bl.a. med hensyn til mine tanker. C-L ville give mig oplevelsen af den mere rå side af SM – om det var noget jeg kunne bruge. Det var ikke fordi at jeg var ny.
Hans følelser var ikke mindre for mig af den grund. Havde vi nu ikke snakket det igennem, havde jeg nok følt mig lidt som en fiasko og det var der jo ingen grund til.

 

Tilbage til seancen. Jeg lærte en del. Jeg fik øjnene op for en anden side af universet, end jeg har oplevet. Jeg har hørt at mange tænder på smerten. Under denne seance tændte jeg ikke på den. Jeg tændte heller ikke af. Jeg tror at det var usikkerheden der blokerede for nydelsen. Det er heller ikke sikkert at jeg kan tænde på smerte – men i mine fantasier kan jeg godt. Det er bare blandet med tilkendegivelser over at C-L finder mig smuk og at han tænder på mig.

 

 

 

Han giver mig pisk med kærlighed – ikke som kold straf. Sådan er mine fantasier – men som sagt tror jeg at det skal prøves flere gange, for at jeg kan sige det er mig, eller det er ikke mig. Uanset hvad, så ved jeg, at jeg nyder at Han har den fulde magt over mig og jeg nyder det intense samvær, så det er stadigvæk den rette vej jeg er på.

 

 

 

***

 

SM-TRÆF

 

Der var en uge til vi skulle til et SM-træf og jeg glædede mig. Jeg havde overstået min menstruation og derfor havde vi ikke dyrket erotik i en uges tid. Da muligheden kom igen, kørte jeg ind for at overraske C-L og hente Ham fra arbejdet. Vejret var dejligt og jeg havde taget lidt frækt tøj på. Jeg var godt opsat på en dejlig erotisk aften – men nej.

 

C-L kunne mærke min iver og fortalte mig gudskelov grunden til at han ikke ville elske med mig. Vi skulle ikke være mættet før SM-træffet, for der ville Han give mig nogle specielle oplevelser. Derefter kælede han med mig, gav mig nogle varme, lidenskabelige kys, og sagde så godnat min skat med et lidt sadistisk grin, mens jeg lå og vred og jamrede mig.
Jeg havde jo håbet at han alligevel ikke kunne holde fingrene fra mig. Det var dog noget af det mest ophidsende.

 

På en gang at, blive i den grad tændt og så et lystigt godnat. Hårdt, ja – men dejligt og forventningerne steg et par grader til træffet.

 

Jeg skulle møde op i kort kjole, halsbånd og uden trusser og B.H. (hvilket jeg alligevel sjældent går med, B.H. altså).

 

Det halsbånd jeg har fået lov til at gå med, er et seance-halsbånd. Det er meget smukt, men nok lidt skræmmende for folk udenfor universet. Det giver mig en speciel følelse at have det på. Jeg føler mig tættere knyttet til C-L, og jeg er enormt stolt over at tilhøre Ham, at være Hans slavinde, og jeg føler mig meget privilegeret over at Han giver mig sin kærlighed og beskyttelse. Jeg føler en forstærket tryghed, fred, stolthed og en intens kærlighed.

 

Der opstår nogle gange den tanke, at det kunne være sjovt at gå til købmanden iført sort kjole og halsbånd i min lille provinsby. Jeg ville få sat gang i snakken, ingen tvivl om det.
Nogle ville blive forargede (men alligevel nok lidt misundelige) – andre ville vise respekt for at jeg tør vise mit sande jeg, min identitet, og de ville nok være endnu mere misundelige, andre ville måske selv springe ud.
Alt det ville jeg selv kunne leve med, men mine børn skal ikke stå i den situation at skulle forklare eller forsvare deres mor, så derfor har jeg det kun på indendørs endnu…

 

Nå – fredagen opstod, og jeg syntes selv at jeg tog mig godt ud. Det var også pirrende, ikke at have trusser på. En følelse af frihed. Jeg var spændt og ikke så nervøs, når jeg tænker på at der ville være ca. 60 mennesker – alle indenfor universet, og ingen kunne forudsige, hvad der ville ske i løbet af aftenen.

 

Vi startede med at hilse på og snakke med de forskellige mennesker. Jeg klarede mine opgaver godt – drak eller røg ikke før jeg havde fået lov, fyldte C-L`s glas, tændte Hans cigaret og tømte askebægret efter 3 skod. Det faldt mig ikke svært. C-L roste mig og gav mig nogle af de inderlige kys, som giver vibrationer i hele kroppen.

 

På et tidspunkt hev C-L mig i håret og fik mig ned på gulvet. Han havde en kæde i lommen, som Han satte i halsbåndet og lænkede mig til Ham. En vidunderlig følelse. Jeg kan godt forstå at mange vil sige at det er uværdigt og nedladende, men for mig virker det lige modsat – en slags kærlighedserklæring til hinanden. Jeg føler mig elsket og værdsat.

 

Jeg føler tryghed og en usigelig fred, ved at sidde ved C-L’s fødder og være lænket synligt til ham. Jeg nyder at mærke Hans glæde til – og Hans tilfredshed med mig. Jeg nyder at mærke Hans kærtegn, kys og komplimenter.
Det er så befriende at sidde der og blive nusset og bare være til, uden at gå ind i en snak eller tage stilling til noget. Derfor er det så dejligt at kunne være et sted med mennesker indenfor universet. De er så forskellige og åbne i deres seksualitet at de forstår at nogen nyder det, og det er okay, selvom de ikke selv ville bryde sig om det.

 

Der er ingen som vil løfte et øjenbryn, pege fingre, eller vil have en forklaring på, hvorfor man sidder der.

 

C-L sagde nu skulle der til at ske lidt og jeg hentede Hans taske med diverse redskaber. Vi gik ind i et lille rum, hvor Han blindfoldede mig og tog kjolen af mig. Jeg beholdt sko og nylonstrømper på.
Han placerede nogle elskovskugler i min skede og bearbejdede mine brystvorter. Det gør ondt, men jeg nyder det mere og mere, især bagefter, hvor de er ekstra følsomme og hele brystet virker mere spændstigt.
C-L skulle hente noget og fik en Han har tillid til, til at passe på mig. Det var jeg glad for, man kan jo aldrig vide om der var nogle, der kiggede forbi, og fik lyst til at pille.

 

C-L kom tilbage og førte mig gennem menneskemængden, hen til et kors. Han tog mine sko og strømper af, og jeg fik manchetter på håndled og ankler. Så blev jeg lænket til korset, men desværre kun med armene, da der manglede karabinhager til benene. Han begyndte at bearbejde mine baller, først med flad hånd, senere med tawsen og til sidst pisk.

 

Ind imellem kælede Han for mig og jeg nød det. Det gjorde ondt, men var ophidsende, da jeg ved min Herre holder af en rødmende bagdel…

 

Det lå i baghovedet at der var andre mennesker til stede, men jeg var der for C-L. Det var grænseoverskridende at færdes nøgen blandt andre mennesker, som havde tøj på, men det sagde mig ikke noget. Jeg tændte ikke ekstra på det, og jeg tændte heller ikke af.

 

C-L befriede mig og lagde mig op på en briks, hvor benene blev spændt fast. Han brugte sit massageapparat, og på et tidspunkt tænkte jeg * shit – hvis du nu kommer i en bragende orgasme og overdøver al snak og musik, kan man så høre den berømte knappenål bagefter?? *

 

Men så tænkte jeg at der jo ikke var noget unaturligt i en orgasme, og andre ville såmænd snarere glædes på mine vegne, end løfte øjenbrynene i forargelse. C-L huskede mig på at jeg skulle bede om tilladelse til en orgasme, og det holdt mig lidt tilbage, samtidig med en vished om de andres tilstedeværelse, trods alt.
Jeg var oppe og runde højderne, men havde nok ikke fået lov til at fyre den af, for C-L havde flere planer med mig. Jeg fik blindfolded af og kjolen på igen.

 

Vi nød lidt vin og en cigaret. Nød hinanden og stemningen. Jeg kunne ikke holde fingrene fra min Herre, men der kom nogen ind i rummet og snakkede, så det blev ikke til så meget. C-L førte mig ind i et andet rum, hvor der også var en briks.
Han legede lidt med mig og trængte derpå ind i mig – wauw. Vi fortsatte i en hængekøje-agtig tingest, hvor han tog mig hårdt, brutalt og frækt, med kjolen krænget op. En kontrolleret voldtægt af den man elsker, hvor begæret har 1. prioritet – Mmm…

 

Bagefter snakkede vi lidt med nogle af de andre, pakkede vores ting sammen og kørte hjem. Klokken var da også blevet 03.30. Tiden var bare fløjet af sted. Hjemme hos C-L fik jeg så lov til at få min orgasme, og vi kunne lægge os til at sove.

 

Dagen efter gik jeg en lang tur og genkaldte mig episoderne fra aftenen før. Jeg opdagede til min store glæde at jeg ikke var så virkelighedsfjern som jeg har været før, når jeg har været ude for noget grænseoverskridende.
Det føltes bare som en dejlig oplevelse, som hvis jeg havde været til koncert eller i teater. Før har jeg oplevet at der er gået et par dage efter en seance eller en oplevelse som jeg har overværet, før jeg ligesom vendte helt tilbage til hverdagen.

 

Det var bare så dejligt at opleve at det føltes rigtigt og som en naturlig del af mig. Jeg er godt klar over at jeg stadigvæk kan komme ud for ting, som jeg har brug for at bearbejde i længere tid, men denne aften og nat, bestyrkede min tro på at jeg har en hel del i mig, som jeg ikke havde troet.
Noget som C-L langsomt finder frem i mig og som gør mig til et mere helt menneske.

 

Jeg nejer i dyb respekt for min Herre, C-L.

 

 

 

***

 

 

 

Et vennepar på besøg.

 

C-L fortalte at et af hans vennepar, som jeg har hilst på et par gange, kom på besøg om aftenen. Han forberedte mig på en aften med oplevelser, som ville være en del grænseoverskridende. Spændingen var stor, og fantasien kom i sving. Det kunne være mange ting. C-L checkede et par gange, om jeg kunne huske stopordet, og om det kom hurtigt og klart.
Det store hvide, langhårede tæppe blev bredt ud på gulvet. Vores gæster kom, og vi sludrede hyggeligt over en kop kaffe.

 

C-L kaldte mig hen til sig, og bad mig sætte mig ved Hans fødder, så jeg kunne slappe af. Han ved at jeg nyder at sidde tæt ved Ham, mens Han nusser mig i håret og blidt masserer min nakke og skuldre. Han tog mig under hagen, bøjede mit hoved bagover og plantede et langt, blidt og inderligt kys på min mund. Jeg mærker Hans varme kærlighed, og bliver helt salig og afslappet.

 

C-L blindfolder mig, tager tøjet af mig og fører mig ud på toilettet, hvor han vasker mig i skridtet. Dernæst beder Han mig om at sætte mig på tæppet. Der bliver puslet lidt rundt omkring. C-L er bag mig. Han tager mine hænder og lader dem berøre en person overfor mig. Det er den anden kvinde, som jeg her vælger at kalde xx.

 

Stille sidder vi overfor hinanden og kærtegner hinanden, først genert, og kun på ryg og arme. Vores hænder bliver guided til brysterne, maven og lårene. Vi er stadig meget forsigtige, prøvende, går det nu an?

 

Jeg vil lige nævne at jeg har været sammen med en anden pige, en enkelt gang, men det var i de unge teenageår. Vi har snakket lidt om fantasier, hvor jeg har haft mange fantasier om at være sammen med en kvinde, uden at jeg har følt at det var et ‘must’.

 

Nu var det pludselig virkelighed, og det var svært at forholde sig til i starten. Var det flovt – nej egentlig ikke. Var det unaturligt – nej heller ikke, men det var alligevel svært at give slip.

 

Jeg blev bedt om at lægge mig på ryggen, og xx blev beordret til at slikke mig. C-L var omkring mig, legede med mine bryster og kyssede mig. Det var aldeles dejligt. Efter noget tid, byttede xx og jeg roller. Det var meget specielt at slikke en anden kvinde. Jeg prøvede at videregive det jeg selv synes er dejligt. At finde klitoris og pirre den, at mærke at den bliver hård.

 

Det blev et ønske om at give hende en dejlig oplevelse, og forhåbentlig en orgasme. Jeg fornemmede at det samme ønske også gjaldt for xx, trods det at det også var forholdsvis nyt for hende. Vi holdt en lille pause, hvor C-L kælede med mig, for at få mig til at slappe af, og give lidt mere efter. Det samme gjaldt for xx og hendes Herre.

 

Efter pausen, blev vi bedt om at skifte plads igen. Nu var jeg blevet mere fortrolig, ophidselsen var ved at indfinde sig, og den ‘pæne pige’ gled lidt i baggrunden. Pludselig hvisker xx til mig at hun vil give mig en ekstra oplevelse, noget der var godt. Hun tændte en vibrator, og jeg må sige at det var en af de hurtigkørende. Det var for meget af det gode ind imellem. Hele kroppen vibrerede syntes jeg, men det var noget der gjorde sin virkning.

 

 

 

C-L lukkede min mund med lange lidenskabelige kys, og jeg måtte løsrive mig for at gispe om jeg havde tilladelse til at komme. Skrig det ud min skat, sagde min dejlige Herre og det gjorde jeg – 2 gange. Det var specielt og det var stærkt.

 

 

 

Jeg fik blindfolded af, og lå og slappede lidt af, nød en cigaret, og kom op til overfladen igen. C-L bad mig lidt efter, om at give xx en ligeså dejlig oplevelse. Hun skulle da ikke snydes, så det gjorde jeg gerne. Jeg skiftevis slikkede hende, og brugte lynvibratoren, og det var da også den der gjorde udslaget – også 2 gange. Hendes Herre var også omkring hende, mens C-L var omkring mig stadigvæk.

 

Det var ved at ebbe ud, for os piger, og C-L kunne tillade sig at tænke mere på sig selv, og så var Han tændt. Jeg tror at han og xx´s Herre havde en ligeså pragtfuld aften/nat ud af det, som xx og mig. Jeg prøvede at vise MIN hengivenhed og taknemmelighed til min Herre, i min måde at tilfredsstille HAM på.

 

Vores gæster overnattede, og xx og jeg snakkede om oplevelsen dagen efter. Vi havde begge lidt svært ved at slippe den ‘pæne pige’ i starten, men det havde været en stærk oplevelse for os begge. Vi var enige om at vores Herrer havde skabt nogle trygge og varme rammer omkring os, og at den overordnede styring var perfekt. Uden deres indsats og kontrol, var det aldrig blevet til noget.
Jeg føler mig ikke lesbisk, der er bare åbnet op for en større seksuel frihed, for jeg tror at de fleste har en grad af biseksualitet i sig.

 

Jeg nejer i dyb respekt for min Herre, fordi Han skabte de rammer, der skulle til, og fordi Han turde give mig den oplevelse.
Jeg nejer i dyb respekt for xx´s Herre, der sammen med C-L skabte en naturlig/fortrolig balance mellem os alle fire.
Jeg nejer også i dyb respekt og hengivenhed for xx, fordi hun også gav slip og turde yde og nyde.

 

Tak skal i have fordi, i gav mig den oplevelse, som hovedsagelig var iscenesat for at jeg fik muligheden for at leve mine fantasier ud.
Jeg vil igen fremhæve den inderlige respekt jeg føler, både for C-L og for xx´s Herre, fordi de handlede så værdigt og ansvarsfuldt i deres rolle som Herskere. De var inde i os og mærke efter, hvordan vi havde det. De overskred ingen grænser i forhold til hinanden og os underkastede, til trods for at jeg ikke har indtryk af, at der var udstukket nogle retningslinjer på forhånd.

 

De magtede at skabe balancen, så der ikke opstod jalousi, magtmisbrug eller uvenskab.
I værste fald vil sådan en aften kunne vende sig fra venskab til fjendskab. Det handler om følelser og grænser, og ingen kan med sikkerhed sige, hvordan en sådan aften vil udvikle sig, især når det er så nyt.

 

Vores lange og varme afskedsknus sagde mere end ord…

 

 

 

***

 

 

 

En tur i parken.

 

C-L manglede mælk og te, og insisterede på at vi gik en tur til døgnkiosken, til trods for at det var en ganske almindelig hverdag, omkring midnat. Han havde jo sine skumle bagtanker!!

 

På vej hjem, gik Han ind i et anlæg og syntes at vi skulle sidde lidt ved et bord- og bænkesæt. Vi sad lidt og snakkede og røg, da Han bad mig komme helt hen til sig. Han omfavnede mig og kyssede mig på sin egen inderlige måde, der straks sætter hormonerne i gang. Han holdt mig fast med den ene arm, og begyndte at kærtegne mig med den anden. Kort fortalt så endte vi både på bænken og på bordet, i skjul, og dog ikke så langt fra en befærdet vej.

 

Af og til hørte jeg nogen snakke ude på fortovet, men ingen så os. På et tidspunkt fik jeg et par slag på ballerne, og der stivnede jeg lidt, for jeg syntes at lød så højt, at forbipasserende måtte høre det, og de kunne jo tro at det var voldtægt.
Bagefter morede jeg mig over, hvis nogen havde taget os med ‘bukserne nede’, for intet var vel mere uskyldigt, med mælk, te, og for at det ikke skulle være løgn, en film omkring os; såmænd kun et forelsket par, der ikke kunne holde fingrene fra hinanden.

 

Jeg tror nu også at C-L har alle sanser åbne, for vi er jo ikke ude på at krænke nogen, så Han vil kunne nå at stoppe.

 

Der er noget specielt ved at elske under åben himmel, og sådan lidt forbudt…

 

*

 

Analt samleje.

 

En ganske almindelig formiddag, hvor vi lige skulle hvile 1 times tid, blev forvandlet til en stærk, stærk oplevelse. Lysterne var der, og på et tidspunkt bad C-L mig om at vende bagdelen til. Han trængte langsomt og forsigtigt ind i det bageste hul.
Det tog lidt tid, for de lukkemuskler var ikke meget for at slappe af. Det var lidt smertefuldt, men pludselig gled Han helt op. Jeg var ikke klar over at vi er skabt med erogene zoner omkring anus, men det blev jeg. Jeg blev helt vild, og fik en helt vidunderlig orgasme. Den var meget kraftig og også uvant, fordi det ikke var de sædvanlige erogene zoner, der blev påvirket. Et par minutter efter kom en ny orgasme rullende, ligeså kraftfuld – og så kom C-L. Det kørte rundt i kroppen i flere minutter, og så ringede mobilen. Pokker tag den mobil. Det er for brat en opvågning.

 

Bagefter er det altså lidt ulækkert, og lige så svært, det var at åbne sig, lige så svært er det at lukke sig igen, så jeg følte mig meget åben et godt stykke tid…

 

Alligevel ville jeg ikke være foruden DEN oplevelse.

 

 

 

***

 

 

 

Til min elskede (gazelle’s ord)

 

Seks måneder er gået, siden jeg så din profil for første gang. Jeg tænker tilbage, og jeg kan huske at jeg også her blev stille, da jeg læste dine ord. De ord som er DIG – alvorlige, humoristiske, poetiske, hårde og blide.

 

Da jeg trådte ind i dit hjem for første gang, følte jeg mig velkommen. Dit hjem har varme og var og er hyggeligt – viser at du ikke er ligeglad med dig selv og dine omgivelser.
Da du bød mig din favn og lagde armene om mig, forstod jeg først rigtigt, hvor meget jeg havde trængt til at føle mig svag. Jeg følte mig hurtigt tryg hos dig, og alligevel var der noget mystisk over dig (sikkert din S-side), der gjorde mig nysgerrig efter at lære dig helt at kende.

 

Da du indviede mig i dit univers, fik jeg en følelse af at to mennesker virkeligt kan smelte sammen til et, og det har jeg sandet er rigtigt. De oplevelser du har givet mig i løbet af de seks måneder, har gjort noget særligt ved mig – både seancerne og dine spontane varme kys og knus.
Nej skat – jeg er ikke længere i tvivl om at du virkeligt elsker mig – og jeg tror heller ikke du er i tvivl om at jeg elsker dig.

 

Tak fordi du har givet mig mere selvværd, selvrespekt og stolthed, gennem det dybtfølende og ansvarlige menneske du er.

 

Seks måneder er der gået, og jeg kan blive helt stille og ydmyg over den lykke jeg føler. Lige så sprudlende kan jeg blive, når jeg tæller timerne til vi ses.
Tak Dennis, for de første seks måneder. Jeg glæder mig meget til de næste seks, og de næste og de næste…

 

Du kan tro at jeg værdsætter den lykke. Du kan tro at jeg vil kæmpe med næb og kløer, for at bevare den lykke. Jeg glæder mig til at dele min hverdag med dig. Jeg glæder mig til alle de mange gange, hvor du vil sætte halsbånd på mig, og jeg kan sidde at nyde nuet i fred og harmoni, ved dine fødder, mens du kærligt nusser mig i håret.

 

Jeg glæder mig … 6000 varme, kærlige og respektfulde kys, knus og kram

 

Din XX / gazelle

Comments are closed.