Husk at give dig selv pauser

Er du god til at køre i et rigtig højt tempo i din hverdag, fordi der er så meget, du gerne vil nå? Måske du har en hel masse drømme og mål, som du kæmper for og derfor arbejder du på højtryk. Det er rigtig fint at have en masse mål, men du skal også huske på at tage pauser. Hvis ikke du har dig selv med hele vejen, kan du risikere at knække lige pludselig.

Tag ud med en veninde

En pause kan være rigtig mange ting. Det fungerer bedst, hvis du laver noget, som gør dig glad, og som får dig til at tænke på alt andet end arbejde, deadlines, praktiske ting osv. Derfor vil det være helt oplagt at ses med en veninde. Du kan f.eks. sætte en eftermiddag af til, at du og din veninde skal ud og spise en lækker frokost. Nu kan snakken få lov til at gå, og I kan grine derudaf.

Mærk og tilfredsstil dig selv

En god pause er også, hvis du tager dig tid til at mærke, kærtegne og tilfredsstille dig selv. Det kan fungere som en perfekt pause fra alt det, der foregår udenom dig. Hvis du har mod på det, kan du kaste dig ud i at prøve noget sexlegetøj. Det kan godt virke grænseoverskridende i starten, men du vil hurtigt lære, at det blot er afslappende og tilfredsstillende. Det er sundt at tage sig tid til at mærke og udforske sin egen krop. Du kan blive klogere på netop det emne lige her.

Tag en søndag på sofaen

Hvis du har travlt med arbejde i hverdagene, ender din søndag garanteret med at være propfyldt med praktiske gøremål hjemme i huset. Det er på ingen måder afslappende at slutte sin uge af på den måde. Hvis du gerne vil give dig selv en pause, så prøv at få ordnet alle de praktiske ting allerede om lørdagen eller før. Så har du en hel søndag, hvor du kan lave lige det, du vil. Det kunne f.eks. være at smide sig på sofaen og se filmmaraton.

Comments are closed.