Hvad er det lige, der er sket?

Hvis du som mange andre hverken har overskud eller tid til at se på nyheder hele dagen, og hvis dette ikke er en ny tendens for dig, så kan det godt være, at du har misset en række vigtige nyheder, som der har været de sidste par år.

Facebook skifter navn til Meta

Det kan være lidt svært at tro på, men en af verdens største virksomheder, Facebook, har valgt at forfølge en helt anden strategi. I den forbindelse har de valgt at skifte navn til Meta for at vise det for hele verden. De satser på, at vi alle kommer til at leve i en virtuel verden i fremtiden, så vi kan være sociale uden at skulle bevæge os udenfor. Dette kommer nok som en respons på, hvordan tingene har udviklet sig her på det sidste.

Microsoft køber Activision Blizzard

Gaming er også en af de helt store ting, og det bliver ved med at vokse. Flere store virksomheder satser på gaming, og det har Microsoft også valgt at gøre. De har nemlig købt giganten Activision Blizzard for et meget stort beløb. Dette er nok en del af deres overordnede strategi om at dominere på flere punkter end de allerede gør.

Ethereum er vokset meget

Kryptovalutaen Ethereum er virkelig vokset meget, siden du sidst hørte om det. Hvad der startede med at være et mindre alternativ til Bitcoin er nu blevet den største konkurrent på den måde, at det er valuta nummer 2, hvis man kigger på “market cap”. Det er vildt, hvor meget der er sket. Den danske side https://buyethereum.dk har fulgt udviklingen, og de viser dig, hvordan du bedst kommer i gang med at investere i Ethereum, hvis du har besluttet dig for at investere i det. I dag er det mere end bare en kryptovaluta. Du kan nemlig bruge den til DeFi, NFT’er og så meget andet. Mulighederne vokser hver dag, og dette påvirker nok også kursen på en eller anden måde.

Comments are closed.