Hvor træffer en det rette MC lån? 

Hvor træffer en det rette MC lån? 

Er du på eftersøgning efter en splinter ny bil eller vil have skiftet den ældre ud med en mere økonomisk, men har ikke finanserne til det? Så kan et billån være en klog valg for dig. Hvis man bør have et billån er der som normalt to muligheder ; om det bør være med eller uden sikkerhed i bilen. Differensen på de 2 er at lånudbyderen kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, altså at långiveren har andel i faretøjet. Det vil faktisk sige, at når man som låntager ikke overholder betalingsforpligtelserne, der er ved billånet kan lånudbyderen gøre krav på bilen og sælge bilen for dermed at kunne indfri det billån man har underskrevet. Det kan være en fordel, når man overbevist om at en kan indfrie ens betalingsbetingelser over løbetiden, da det her tit kan være lukrativt for låneren at underskive dette billån. Da renten over låneperioden for det meste er billigere. 

Afgørende faktorer at være opmærksom på, hvis du optaget et Mc lån 

De 2 afgørende faktorer du bør se på, når du skal optage et bådlån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i kroner og ører man låner af udbyder for at kunne tilskrive sig motorcyklen. Løbetiden er den tid, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er altså den mængde likvider du skal anvende til købet af båden. Så det er noget du selv kan ændre på alt efter af hvilken båd man slutter med at købe. afdragsperioden kan ligeledes justeres afhændig hvor mange penge du har råd til at afbetale billånet på månedligbasis. billånet kan altså blive dyrere ved at man har en lang løbetid.  

Hvor bør I tage sit MC lån? 

Når man skal vælge hvor en skal tage sit bådlån er det intelligent at kigge på den individuelle rente på det billån man vil have. Fx, når man sidder og skal have en ny billån er det skønt at have overblik over om man har penge til at starte det MC lån. En klog måde at holde overblik er at foretage en snak med sin bank for at høre hvordan din finansielle situation ser ud og hvad en har råd til. Her kan du selvfølgelig ændre det en anelse afhængig efter om du ser sin drømme bil og så kan du hæve det en smule. Det er selvfølgelig at træffe noget, som man kan betale i det lange løb. Hvis du bør vælge hvordan ens billån skal være er det lækkert at vide hvor mange likvider man har i sit månedlige budget til at betale af på det pågældende bådlån.  

Ny eller gammel mortorcykel 

Det er intelligent at du har med i beregningen den normale værdi nedsættelse som båden får med tiden. Og om man kan komme ud af et uoverskueligt bådlån, for hvis båden har erhvervet sig så høj en værdiforringelse, så du ikke kan figøre sig af bådlånet ved at sælge den. Går du og betaler for luft og det er naturligvis det man helst vil være foruden. Derfor er det klogt, at man ved at det er denne båd du ønsker at have i en længere periode. Ved en ny motorcyklen får de den mest omfattende værdiforringelse, når de forlader forhandleren. Derfra falder den ej så stejlt i vurdering. Når man kigger på en ældre bil, som er benyttet eller lignende er det klogt at du for tjekket statussen af bilen.  

Så når man beslutter at afbetale bådlånet over 10 år, men man sælger bil efter 5 år, så afbetaler du muligvis på en båd man ikke længere har, hvilket ej er klogt.  

Hvis man fx skal få en motorcykel og derfor har brug for et MC lån, så er der nogle regler for at du kan påbegynde et bådlån.  Du bør være fyldt enogtyve år gammel, du skal have en årlig indtjening på 180.000 DKK  

Som lånoptager er der to valg i forhold til om det bør være med eller uden udbetaling, altså, at man forudbetaler en andel af det samlede beløb fra start af. De fleste långivere kræver i dag, at du lægger 10-tyve provent af det samlede beløb af fra starten af købet af en ny motorcykel.  
 
Det kan være rigtig klogt at få tilbud fra mange differentierede långivere forinden man tager en beslutning om hvor man skal tage ens billån henne, da der som oftest er en forskel. 

Comments are closed.