Med en dildo kan du udforske din egen seksualitet

For mange kvinder kan det være svært at finde sig selv i sit sexliv. Det kan være svært præcis at vide hvad man kan lide, og hvad man finder tilfredsstillende. Lige præcis at finde det tilfredsstillende i ens seksualitet er meget vigtigt. I denne sammenhæng kan en dildo være en god måde at starte på. Mange mænd er ikke født med en viden om, hvad en kvinde finde rart, men hvis kvinden ikke selv ved hvad de kan lide, så gøre det, det kun svære. Til gengæld kan en kvinde som kender sig selv og sin seksualitet opnå et meget bedre sexliv. Derfor bør man som kvinde anskaffe sig en dildo og gå i gang med at finde sig selv. Ved man hvordan man kan få en orgasme alene, så kan man nemmere få en, når man er sammen med en anden. Der er dog rigtig mange forskellige valgmuligheder indenfor dildoer.

Så hvor skal man starte?

Med så mange valg, hvilken dildo skal man så vælge?

Der findes et hav af sexlegetøj, og dermed findes der også et hav af forskellige dildoer – i alle størrelser og i alle farver. Så hvor skal man starte henne? Det første råd er at starte i det små. Men ikke for småt. Man skal være sikker på at den fungerer godt. Tager man en tur ned i en sexshop, så er der højst sandsynligt noget der taler til en blot visuelt. Men ellers så kan man spørge de ansatte til råd. De ved hvad det handler om, og man kan roligt snakke med dem om, hvad det er man søger. Det er svært at snakke om, men det kan lade sig gøre.

Dildoer og sexlegetøj er både for singler og par

En dildo er som ofte noget man bruger som singlekvinde. Men det behøver det ikke kun være. Mange par bruger dem også i deres sexliv sammen. Derudover findes der mange andre typer af sexlegetøj som både er for par eller singler. For par kan det være en god ide at gå i en sexshop en gang imellem, og tage sig et kig rundt. Med en travl hverdag både med børn og arbejde, kan sexlivet nogle gange lide. Det bliver skubbet til siden og ikke prioriteret. Sexlegetøj kan være en god mulighed for at få gang i det igen.

Lav din egen dildo

En af de ting man kan lave sammen som par, er netop en dildo. Det er en sjov ting at gøre og noget som kan skabe eller genskabe en intimitet i ens parforhold. Det er udfordrende, sjovt og også en smule blottende. Men det er blottende på den gode måde. For at det skal lykkes, skal man nemlig hjælpe hinanden. Det gør at man oplever hele processen sammen og man hermed får en oplevelse sammen, som skaber en tryghed omkring ens fælles seksualitet. Det er nemlig virkelig vigtigt at man skaber tryghed og sammenarbejde omkring ens fælles sexliv.

Comments are closed.