Sådan bliver du mere lykkelig

Hvem ønsker ikke at føle sig gladere og mere lykkelig? Der findes ikke nogen opskrift på et lykkeligt liv, for livet går op og ned. Til gengæld er der forskellige ting du kan gøre eller ændre, hvis du helt grundlæggende gerne vil føle dig mere lykkelig.

Stop med at tro at du skal være perfekt

Du ødelægger rigtig meget for dig selv, hvis du går rundt og fortæller dig selv, at du skal være perfekt. Måske gør du det ikke bevidst, men ubevidst. Du stresser over, at din lejlighed skal ligne noget, du har set i et tv-program. Dit tøj skal hver dag ligne noget, der er hevet ud af et modeblad. Du skal være den allerbedste veninde, kæreste og datter altid. Du vil aldrig komme til at føle dig tilstrækkelig nok, hvis du skal leve op til alt det. I stedet skal du fortælle dig selv, at du skal tage én ting ad gangen og ikke kan være god til alt på én gang. Det vil lette dig rigtig meget og gøre dig gladere.

Bliv tilfreds med dit udseende hele vejen rundt

Hvis du er én af dem, der har nogle ting ved dit udseende, der gør, at du er utilfreds hver dag, når du kigger i spejlet, kan der gå rigtig mange kræfter med det. Du føler dig ikke lykkelig, når du skal gå og bekymre dig om, hvordan du ser ud. Derfor kan du overveje plastikkirurgi. Der findes rigtig mange forskellige holdninger til plastikkirurgi. Det vigtigste er, at du gør, hvad der føles rigtig for dig. Hvis du mener, at det vil gøre dig gladere at få rettet noget bestemt ved dit udseende, hvorfor så ikke gøre det.

Lad vær med at jagte kærligheden

Mange singler har den opfattelse, at du bliver mere lykkelig med en partner. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet. Der er fordele og ulemper begge ting, men at finde en kæreste er ikke vejen til et lykkeligt liv. Hvis du går rundt og jagter kærligheden, fordi du tænker, at du mangler noget for at blive lykkelig, kan du lige så godt stoppe med at jage nu. Du kan ikke fremtvinge kærlighed nogle steder, og du bliver ikke nødvendigvis mere lykkelig af at finde den.

I stedet skal du lære at være lykkelig i dit eget selskab. Lige pludselig vil kærligheden nemlig stå overfor dig, når du mindst forventer det. Derfor er det spild af tid at gå og være ærgerlig over at være single.

Overvej din karriere- og jobsituation

Du kan godt komme til at føle dig meget ulykkelig eller i hvert fald nede, hvis du hver dag skal møde op på et arbejde, hvor du ikke kan lide at være. Det kan være, at du ikke fungerer med dine kollegaer, du bliver ikke lyttet til af din chef, du laver noget du ikke interesser dig for m.m. Vi bruger sådan en stor del af vores liv på at arbejde, så hvis du ikke føler dig glad på dit arbejde eller i den karriere, som du har valgt, så spring ud i at prøve noget helt nyt.

Det kan sagtens være en virkelig udfordrende proces, som kan gøre dig både frustreret og opgivende, men i sidste ende vil du takke dig selv for at have taget ansvar for dig selv og skiftet spor. Det er bedre at tage en udfordring op end at fortsætte med at lave noget resten af dit liv, som du faktisk ikke bryder dig om. Det giver også lykke at tage en udfordrende beslutning, der til gengæld er taget for at gøre dig gladere.

Comments are closed.