Sådan føler du dig mere tryg i forbindelse med sex

Føler du ikke, at du har fået nok viden og information, når det kommer til sex og beskyttelse, og vil du gerne føle dig lidt mere tryg, når det kommer til at tale om sex og generelt bare under sex? Så kan du stille og roligt sidde og blive klogere her, uden at du skal have en snak med dine forældre, og hvor du kan få information på den måde, der passer dig bedst. 

Derfor er det vigtigt at du beskytter dig

Du er nok ikke i tvivl om, at det er vigtigt, at du beskytter dig under sex. Det har du sikkert hørt mange gange, men der er jo mange måder at beskytte sig selv på under sex. Det er vigtigt, at du både beskytter dig og din partner mod at blive gravid, hvis det ikke er det, I ønsker. Derudover er det en god idé at beskytte sig mod kønssygdomme, så det er altid en god idé at have et kondom med dig, så du har mulighed for at beskytte dig. 

Hvis du gerne vil sidde og kigge på kondomer i ro og fred, uden at skulle stå og være pinlig over det i en fysisk butik et sted, så klik her og find alle mulige forskellige former for kondomer. Det skal være en sikker og tryg oplevelse at købe kondomer, og det skal ikke føles pinligt. Derfor kan det være en god idé at både kigge på og købe kondomer online, så du føler dig helt tryg, og ikke skal stå og kigge dig over skulderen i det lokale supermarked, mens du står og kigger på kondomer. 

Sådan får du mere selvtillid under sex

Hvis sex er nyt for dig, så kan det være, at du bliver nervøs og lidt akavet, og det er altså helt normalt. Det er vigtigt, at du har sex med en partner, som du stoler på og føler dig tryg ved. Derudover er det en god idé altid at have beskyttelse klar, så det er på plads. 

Det er vigtigt, at du lytter til dig selv og din krop, når det kommer til sex, og at du siger fra til det, der ikke føles rigtigt. Sex er noget, der skal nydes, og derfor er det vigtigt, at du vælger din partner med omhu, så du netop kan have en masse selvtillid under sex. 

Comments are closed.