Sjove idéer til konfirmationen

Har du også en søn eller datter, der snart skal konfirmeres? Du vil sikkert gerne sikre, at dit barn får så god en dag, som det er muligt. Der findes mange traditionelle måder at holde en konfirmation på, men det kan også hurtigt blive en smule kedeligt og formelt. Derfor kunne det være fedt, hvis der skete noget lidt anderledes. Her kan du få gode idéer til, hvad I kan lave til konfirmationen for at gøre den helt speciel.

 

Grillmad til konfirmation

Elsker du duften af grill? Og endnu vigtige: Elsker dit barn duften af grill? Der er ikke mange, der vælger at grille til en konfirmation, men det betyder ikke, at det ikke er en god idé. Grillmad er særligt lækkert, fordi man kan give maden en smag af røg, der ellers er rigtig svær at opnå. Hvis dit barn er en rigtig kødelsker, så har man altså også mulighed for at lave noget virkeligt lækkert kød på en grill. Det er jo noget, I kan overveje, om I skal prøve. Det er selvfølgelig noget, konfirmanden skal synes, er fedt.

 

Sjove invitationer til konfirmationen

Når I skal sørge for at lave invitation til konfirmation, så kan man vælge at gøre det på mange måder. Det mest almindelige er, at man sender en invitation med posten, hvor der står lidt om, hvor festen holdes, og hvornår man skal melde ankomst eller afbud. Hvis du gerne vil gøre din invitation sjov, så er der masser af ting, du kan gøre. Det er f.eks. meget normalt, at man vælger et rigtigt flot billede af sig selv. Hvis du synes, det kunne være sjovt, så kunne du jo tage et grimt billede af dig selv. Du kan også have det rigtig sjovt med at skrive teksten. Det kan f.eks. være, at du skriver VOLBEAT … var optaget, så de kommer ikke – eller lignende.

 

Spil til konfirmationen

Lad os være ærlige: Det kan faktisk godt være en lille smule kedeligt at deltage i disse former for formelle fester. Hvis du gerne vil have, at dine gæster har det sjovt, så kan det være en idé at tage en masse spil med, som I kan hygge jer med, når I ikke skal spise eller lytte på indslag. Du skal huske at tage spil med, der passer til alle aldre. Kunne det f.eks. ikke være underholdende at se folk spille Twister i deres fineste tøj?

Comments are closed.