Slik med logo – en lille, men effektiv reklameartikel

Reklameartikler er en strategi til at markedsføre sin virksomhed på. Det er en nem og billig løsning til at få sit virksomhedsnavn ud til omverdenen. Derudover er det også en effektiv løsning, da man enten kan bruge reklameartikler som kunde- og medarbejdergaver. Det kunne være et take-away krus eller mulepose som vil blive set når de er ude at handle, i toget eller andre offentlige steder. Derudover kan reklameartikler også benyttes som firmatøj til jeres medarbejdere ude til messer eller møder. Der er altså mange forskellige typer reklameartikler til enhver lejlighed. I kan derfor være sikre på nok at skulle finde en som passer til jer. Men ud af de mange muligheder, hvilken skal I så benytte jer af. Det kan os hos TopSupplies hjælpe jer med.

Den ideelle reklameartikel til messer

Reklameartikler kan fås til enhver lejlighed, men det er relevant at vælge den rigtige reklameartikel efter anledningen. Er I derfor en virksomhed som ofte er ude til messer, så er bolcher med logo en oplagt reklameartikel at have med. Bolcher med logo er en lille reklameartikel, men en der virker. En hver besøgende eller deltager på messen vil blive fristet af at gå hen til jeres stand hvis I har bolcher  med navn liggende. Det ser indbydende ud og de vil føle sig velkomne hos jer. Jo flere I tiltrækker til jeres stand jo flere potentielle kunder vil I på sigt få. Og da mange mennesker har en sød tand vil de med sikkerhed få øje på jeres bolcher med logo som kan tiltrække dem hen til jeres stand. Derefter kan I så komme i dialog med dem omkring hvad I har at byde på, hvad jeres budskab er m.m. Med en god service samtidig vil de besøgende viderebringe god omtale om jeres virksomhed til deres omgangskreds. Dette betyder endnu flere potentielle kunder og en potentiel stigning i jeres omsætning. Så ved brug af bolcher med logo kan I altså opnå den reklame for jeres virksomhed som I søger, som kan give jer mersalg, hvilket er formålet ved brug af reklameartikler.

Vær selv med i designprocessen

Vi har et bredt sortiment af slik med logo. Alt fra chokolade til vingummier til lakrids til bolcher og meget mere. De fås alle sammen med eget logo på. Vores bolcher  med logo kan I selv være med til at tilpasse til netop jeres modtagere, så I opnår det resultat I ønsker. Vi har mange forskellige smage såsom lakrids, mint, frugt m.m., som I også har rig mulighed for at blande som I vil. Så kan I være sikre på at jeres modtagere vil kunne lide dem. Derudover kan I også få foliet I den farve I ønsker. Så vil I tilpasse farven på foliet til jeres farve på logoet eller til et tema I har, så kan I også det. Så på den måde kan vi altså sammen med jer og fabrikken skabe præcis de bolcher med navn I ønsker, så de tiltrækker flest mulige kunder.

 

Comments are closed.