Vil du gerne skubbe nogle af din køb til næste måned ?

Er du en af dem der elsker at shoppe, så kan det være nødvendigt at skubbe nogle købe en måneds tid ind imellem!

Nogle gange griber ens shoppe lyst lidt om sig, de måneder kan blive lidt hårde ved kontoen. Derfor kan det være en fordel hvis man kan flytte sine udgifter til andre måneder. Det ham man jo egentlig altid kunne med overtræk eller forbrugslån. Der er dog kommet en smartere måde, der gør at du ikke straks skal lave dyre lån eller have bankrådgiveren i røret. Du kan nemlig får en smart online afbetalingskonto du kan bruge i stort set alle onlineshops i Danmark. Dermed kan du nemt handle alt du har lyst til. Det er sådan set ligegyldigt om det er tøj, sko, frækt lingeri, elektronik, møbler, værktøj, sommerdæk, hårde hvide varer ja endda sexlegetøj. Alt kan stort set købes på samme afbetaling, hvilket gør det nemt og billigt. 

Det du skal gøre er at oprette en konto af denne slags. Dette kunne være ved Viabill. Nu har du næsten det der svarer til en kasse kredit. 

Hvordan bruger du det så når du skal handle ?

Det er utrolig nemt at handle med sådan en konto. Dybest set virker det lidt på samme måde som hvis du brugte dit kort eller mobilepay. Du finde de varer du vil købe i shoppen og smider dem i kurven som du plejer. Når du har fundet de ting du vil købe hopper du til kassen. Her skal du så vælge den nye måde at betale på. Pengene du har handlet for trækkes nu ikke på din bank. De trækkes på den nye konto, hvor alle dine køb så lægges sammen.

Efterfølgende kan du så logge ind og afgøre hvor hurtigt du vil betale det tilbage. Angiver du f.eks. over 10 måneder, så deles hele beløbet op i 10 små bidder der automatisk trækkes. Dermed har du aldrig en helt flad bank konto. 

Comments are closed.