Billig weight gainer 2019

Når du træner og har behov for at blive stor, så skal du ikke satse på at spise rå kylling – men på pulver, der i en koncentreret form giver dig det, du behøver for at kunne opnå dine mål.

Meget kort fortalt er weight gainer en blanding af kulhydrater (carbs) og protein, hvor formålet er at give så meget næring som muligt på så lidt indtag som muligt.

Hvis man foretager en sammenligning indeholder de bedste proteinpulvere ca. 80 gram protein pr. 100 gram og nærmest ingen kulhydrater,

Hvis man kigger billig weight gainer, så indeholder de som standard 25-35 gram protein, og 55-65 gram gram kulhydrater pr. 100, hvoraf de fleste er tilsatte, ofte fra malede gryn, men i de fleste tilfælde fra maltodextrin, hvor maltodextrin i mange tilfælde er kylhydrater/stivelse fra majs, og derfor svarer nærmest til at spise brød, altså aldeles ufarligt og endda sundt, hvis man har brug for energien.

Fordele ved weight gainer

Der er åbenlyst gode grunde til, at weight gainer er det bedre alternativ end normalt proteinpulver, efter man har trænet, hvilket skyldes, at kroppen efter træning har brug for to ting – proteiner, som sætter muskelopbygningen i gang, og – at kulhydraterne, der fungerer som kroppens energilager, skal fyldes op igen.

Weight gainer er lavet til netop dette formål med et indhold af ca. 60% kulhydrat og 30% protein, hvor de sidste 10% er sammensat af natrium, kalcium, kostfibre og fedt.

Denne fordeling er mest optimal efter hård træning eller anden fysisk aktivitet. Proteinet er nemlig det såkaldte Whey protein, som er hurtigt optageligt, og ca. 1/3 er sukker, som hurtigt optages i kroppen, hvilket gavner restitutionen.

Er dette kosttilskud for alle?

Lad det være sagt, Weight gainer er ikke for alle. Hvis man allerede spiser rigeligt i hverdagen, nemt tager på i vægt eller i øvrigt prøver at tabe sig, så er det ikke det bedste alternativ.

Hvornår skal man så bruge det? Jamen man kan sige, at det kan bruges i følgende tilfælde:

  • Hvis man generelt ønsker at tage på i muskelmasse, og man har brug for ekstra ernæring
  • Hvis man ikke er den store morgenmadsspiser og ønsker at substituere et måltid
  • Hvis man har højt stofskifte og ønsker at få ekstra næring
  • Hvis man har trænet gennem længere tid uden at tage på i hverken fedt eller muskelmasse.

Weight gainer kan dermed bruges i en række forskellige situationer, fx lige efter træning, som tilskud tidligt på dagen, som en substitut til morgenmad, eller hvis du har brug for ekstra energi.

Hvis det nu er sådan, at du enten er overvægtig eller ikke mangler energi, så findes der andre alternativer, der bør overvejes.

Du kan se mere på denne hjemmeside

billig weight gainer

billig weight gainer

Comments are closed.