Her kan du få mest hus for pengene i Danmark

Langt de fleste mennesker vil gerne bo så tæt på byen som muligt, men hvis du begynder at nærme dig centrum af byer som Aarhus og København, så ved du også godt, at du skal frem med den helt store pung, hvis du gerne vil have et stort hus.

Derfor er der mange mennesker, der begynder at trækker ud i forstæderne, når de vil slå sig ned, da det simpelthen er muligt at få mere hus for pengene, og så vil man typisk også kunne få en have med i prisen.

Det er dog ikke alle steder i Danmark, at det er lige billigt at slå sig ned, selvom det er uden for byen. Nye tal for Boliga viser, hvor du kan få mest hus for pengene i Danmark i øjeblikket, og hvilke steder du skal tænke dig ekstra godt om, før du slår byggepælene i jorden.

Står du med et ønske om at sikre dig en billig bolig i fremtiden, men mangler den sidste del økonomi for at få råd, så bør du måske tage et kig hos Moneybanker, hvor du helt uforpligtende kan lån penge nu.

Det er billigst at købe hus væk fra de største byer

Boliga har taget samtlige postdistrikter op og talt villaer og rækkehuse den 4. januar, og det har blandt andet vist, at der er flere byer, hvor du kan få huse til under 5.000 kroner pr. kvadratmeter. Det er mere end 10 gange så billigt, som hvis du vælger at flytte til København K, hvor du skal af med op mod 70.000 kroner pr. kvadratmeter.

Det billigste sted, hvor du kan finde hus i øjeblikket, er på Sydhavsøerne, hvor man i Horslunde kan få et hus til en kvadratmeterpris på 4.263 kroner. Du kan med andre ord få et hus på over 200 kvadratmeter for under en million kroner.

Vil have børnene væk fra storbyen

John Ole Hansen der er ejendomsmægler i firmaet af samme navn, har set en tendens, hvor familier flytter der til for at børnene kan gå i skole væk fra storbyen.

”Vi har folk, der kommer ned fra København og køber et flexhus, som de bruger i fritiden, og når de vil nyde deres otium i fred og ro. Der er også unge børnefamilier, der flytter herned, fordi de ikke vil have børnene til at gå i børnehave og skole i storbyen,” fortæller han til Boliga.

I Sønderjylland er det også muligt at få et billigt hus, da man flere steder i Tønder Kommune kan sikre sig et hus til en pris af under 5.000 kroner pr. kvadratmeter, og hvis man hellere vil nordpå, kan man tage til Østervrå, der ligger mellem Aalborg og Frederikshavn. Her kan man få et hus for 5.335 kroner pr. kvadratmeter. Se hvad det koster at låne penge på Låneberegneren.

 

Comments are closed.