Black Friday på vej mod nye højder

Black Friday 2018 forventes at sætte ny rekord, hvilket dagen ligeledes har gjort de seneste år. Traditionen bliver nemlig stadig større her i Danmark, og flere har efterhånden fået øjnene op for denne super dag til shopping.

Folk er i stigende grad begyndt at planlægge efter de gode tilbud til Black Friday, da denne dag fylder mere i vores bevidsthed og vi dermed husker den bedre. Vi kender jo alle til januarudsalget, da det er en gammel tradition.

Det samme er ved at ske for Black Friday, hvorfor denne tradition er i kraftig vækst. De fleste forventer derfor også, at Black Friday 2018 bliver den største handelsdag på nettet i Danmark nogensinde.

Flere butikker vil være med

I takt med den øgede interesse er flere og flere butikker også gået med på denne tradition. Butikkerne risikerer nemlig at tabe deres stamkunder til konkurrenterne, hvis de ikke deltager.

Med andre ord har de ikke råd til at lade være, hvorfor de selv lancerer deres egne gode tilbud, så de kan holde på kunderne. Når en kunde først er hoppet over til konkurrenten, så kan det nemlig være svært at få denne tilbage igen.

Kunderne har det nemlig med at købe det samme sted, så det kan være dyrt ikke at deltage til Black Friday. Måske tilmelder kunderne sig endda nyhedsbrevet for den nye butik, hvilket gør kunden endnu mere tilbøjelig til at handle det nye sted fremover.

Med nyhedsbrevet bliver kunden nemlig konstant mindet om den nye butik og præsenteret for gode tilbud, hvorfor det naturlige valg vil være at købe her næste gang også. En ny kunde er derfor guld værd for netbutikkerne, hvorfor de kæmper en hård kamp til Black Friday. Se mere om Black Friday på denne side.

Godt for privatforbruget

Privatforbruget er det, som holder økonomien i gang. En event som Black Friday er dermed med til at holde hjulene i gang i vores økonomi, da det øget vores forbrug.

På denne måde kan man argumentere for, at det faktisk er godt for vores samfund. Det samme er julen og andre traditioner, som får os til at bruge penge her i landet.

Hver gang der bliver brugt penge her i landet, så er det nemlig med til at sikre jobs og at virksomhederne løber rundt. Gemmer vi pengene derhjemme og i banken, så er det altså skidt for samfundsøkonomien.

Tager man de store briller på, så er Black Friday altså en god tradition for hele landets økonomi, ligesom det er en god tradition for den enkelte forbruger.

Måske sætter netbutikkerne lidt penge til denne dag, men de er til gengæld gode til at sælge ud af de varer, som de har for mange af på lager. Alt i alt er der nok godt for hele landets økonomi, at vi får handlet noget mere.

Comments are closed.