Bluetooth penisring med app styring

En app styret penisring eller bluetooth penisring er det absolut nyeste på markedet. Her har de store leverandører af legetøj virkelig formået, at anvende den moderne teknologi som er til rådighed. Det er nået som dermed giver dig og jer partnere en masse muligheder for eksempel er det, at styre sin penis ring fra sin app en utroligt fornemmelse, for man har virkelig kontrollen på en helt anden måde en du er vant til.

Bedste app styret penisring

Her har vi den bedste app styret penisring på markedet  – efter vores mening. Den er super nemt at gå til, og har en utrolig kraftig vibrationsniveau, som kun gør selve oplevelsen bedre. Desuden er den medfølgende app funktion helt i top.

Denne app styret penis ring giver nemlig mulighed for, at du alene eller sammen med din partner kan få en sjovere oplevelse end var det ‘bare’ en normal en af slagsen.

Denne app styret penisring giver dig en hårdere og længere erektion i det blodomløbet i din penis stimuleres og holdes igang. Faktisk vil selve denne stimulering af din penis gøre, at du kan holde længere – så derfor har du en app styret penisring som opfylder alle de krav der er til dette produkt.

Som det fremgår af sidestående billede kommer din billige app styret penisring i denne flotte og unikke pakke, med dertilhørende oplader og smøremiddel, sp du har faktisk alt hvad du skal bruge til at få en ufatteligt skøn oplevelse.

Vores erfaring er, at hvis du er alene, så vil du onanioplevelse blive fuldstændig unik og perfekt. Det er virkelig som om, man har opfundet onani på en anden måde. Når du først har brugt den en enkelt gang, så vil vi næsten gerne love, at du ikke vil slippe din app styret penisring igen.

Med din partner vil selve penetrationen være fantastisk for både dig og din partner idet, du ligeledes stimulere hendes klitoris når du er helt oppe i hende – ja I kan næsten selv forestille jer hvordan det går til.

Comments are closed.