Sexlegetøj til hver en smag

Uanset om du og din partner er mand eller kvinde, gammel eller ung, så findes der er sexlegetøj til jer derude. Det kan godt være at du tænker, det ikke er noget for dig, mange har det på samme måde, men de fleste tænker kun sådan, fordi de aldrig har prøvet det før.

Eller måske har du prøvet det før, og nu leder du efter at udvide dine horisonter og opdage, hvad ellers der findes derude? Hvad kan du nu gå i kræfter med? Måske er sexlivet blevet lidt for kedeligt? Måske lidt for ensformigt? hvis det er tilfældet – så klik her.

Hvis du har tænkt lignende tanker, så er du ankommet til det rigtige sted.

Legetøj for parret

Hvordan kan man som par, bedst muligt begynde på sexlegetøj? Især, hvis en i forholdet er imod konceptet? Tanken kan godt virke lidt skræmmende. Især hvis man har set mange film. Men man behøver ikke at hoppe direkte til, at den ene spænder den anden op. Man starter selvfølgelig i den blide ende.

Man køber noget massage olie og gør det til en vane at tilfredsstille hinanden. Sex med sexlegetøj kan nogle gange godt handle om at den ene kun ”arbejder” for den anden, altså at det kun er en part, som får nydelse ud af det. Dette er blot en tankegang man skal vænne sig til. Og man kan jo starte med noget dejligt olie og en skøn gang massage.

Bagefter kan man bevæge sig hen til de klassiske stykker legetøj. Man kunne købe en dildo, hvor den ene partner skal bruge den på den anden. Sådan så man giver hinanden tilfredsstillelse. Fordi i sidste ende, er det jo det, som sexlegetøj handler om; at vi kan tilfredsstille hinanden og vi på den måde sammen kan opnå bedre nydelse. Det er en meget smuk ting at gøre sammen i et forhold.

Få dig et overblik over valgmulighederne

Når det kommer til, hvad I kan prøve jer frem til, så er der mange valgmuligheder. Som sagt er det dog anbefalet, at man starter i det mere blide hjørne, men så kan det jo udvikle sig derefter. Selvfølgelig afhængig det af jeres køn, men hvis du vil se mulighederne, som I kunne have, kan du tage ind på hjemmesiden Altertystys – Sexlegetøj.

Her vil du finde de mere basale og uskyldige ting, såsom dildoer og vibratorer, men også glidecreme og kjoler.

Comments are closed.