De bedste Yeezy slides, der får dig til at skille dig ud denne sæson

Der er ingen tvivl om, at Yeezy 700 har været en af de mest populære slides i år. Dette faktum er blevet forstærket af populariteten af modeller som Kendall Jenner, Bella Hadid og selvfølgelig Kanye West, som alle er blevet spottet i forskellige iterationer af den karakteristiske slide. Når det er sagt, ved vi, hvor svært det er at finde det perfekte par slides. Især hvis du følger med i tendenserne, som vi gør! Så vi har gjort vores research for at give dig de bedste Yeezy slides, der er tilgængelige lige nu.

Yeezy Slides – Hvad skal man kigge efter?

Når du køber et par slides, er komfort afgørende. Ingen kan lide at gå rundt i sko, der ikke føles rigtige! Derfor anbefaler vi altid, at du prøver skoene, før du køber dem, så du er sikker på, at de passer perfekt. Men der er nogle andre faktorer, du bør overveje, før du foretager dit køb. – Farve – Den første ting, du skal huske på, når du køber slides, er farven. Dette skyldes, at slides ofte bæres som casual stykker og kan matches med stort set ethvert outfit. Når det er sagt, bør du tænke på, hvad der passer bedst til din personlige stil og resten af dit outfit, når du vælger slides. – Overdel – Overdelen på dine slides er en anden faktor, som du bør have i tankerne. Overdelen er nemlig den del af skoen, der er i kontakt med jorden, og den kan have stor indflydelse på den generelle komfort og slidstyrke af dine slides. – Pris – Endelig bør du altid overveje dit budget, før du foretager et køb. Der findes et væld af forskellige Yeezy slides lige nu, og de findes i forskellige prisklasser. Det betyder, at der er et par slides derude til alle!

adidas Yeezy Desert Rat

Desert Rat er adidas’ første Yeezy-samarbejde og blev udgivet mod slutningen af sidste år. Skoen har en premium ruskindsoverdel og er en god mulighed for dem, der leder efter et par stilfulde slides. Dette par kommer til en lidt højere pris end andre Yeezy slides, men er stadig et godt valg for dem, der leder efter et par unikke og stilfulde slides.

adidas Yeezy Calabasas Calabasas Slides

Calabasas slides er det seneste samarbejde mellem adidas og Kanye West. Selvom de i øjeblikket ikke er tilgængelige i en Yeezy-stil, er de det perfekte introduktionspar af slides for dem, der ønsker at komme med på Yeezy-trenden uden at sprænge banken. Calabasas slides kommer i enten en sort eller grå farve og er lavet af et glat syntetisk ruskind, der både er behageligt og stilfuldt.

Yeezy Boost 350 Slides

Yeezy Boost 350 slides er en af de mest populære styles af Yeezy slides. Denne model er ekstremt populær af én hovedårsag – den unikke sål. Yeezy Boost 350 var Kanyes første design for adidas og har en karakteristisk sål, som er blevet synonym med modellen. Yeezy Boost 350 slides findes i en række farver og fås til en pris, der er tilgængelig for de fleste.

adidas Yeezy 500 SL Slides

Yeezy 500 SL slides er den seneste tilføjelse til Yeezy slides-familien. Denne model er i øjeblikket kun tilgængelig i en Desert Rat-farve og har en overdel i ruskind med en let tekstureret overflade. Yeezy 500 SL slides er en god mulighed for dem, der elsker udseendet af Desert Rat-modellen, men som foretrækker en mere alsidig farve.

Konklusion

Yeezy slides er en vigtig del af Kanye Wests signatur Yeezy-stil. Med en række forskellige muligheder er der helt sikkert et par Yeezy slides til enhver smag. Sørg for at holde de forskellige faktorer i tankerne, når du shopper efter et par slides, så du kan finde det perfekte par til dig! Nu hvor vi har diskuteret, hvad du skal kigge efter i et par Yeezy slides, skal du sørge for at gå over på vores markedsplads, hvor du kan shoppe et stort udvalg af forskellige Yeezy slides til gode priser! Vores markedsplads indeholder en række forskellige mærker og stilarter, så du er sikker på at finde det perfekte par til dig.

Comments are closed.