Fortæller af Gazelle nr. 8 af 8

BRÆNDENDE KÆRLIGHED

 

Jeg mærker masochismen …

 

I min nye verden er brændende kærlighed ikke noget med kartoffelmos og bacon. Det er noget udvortes, og har med brændenælder at gøre.

 

C-L og jeg havde snakket lidt om, hvilken effekt brændenælder kan have på nogle. Umiddelbart gyste jeg lidt ved tanken om brændenælder, der blev strøget, om end nok så kærligt, hen over bagdel og lår, men da jeg ikke har prøvet, er jeg åben for et forsøg, for jeg kunne godt forestille mig at det kunne tænde mig, men jeg havde ikke drømt om at det ligefrem kunne være dejligt, og at jeg blev SÅ liderlig…

 

Jeg havde udtrykt ønske om at prøve det, og en dag hvor jeg havde sagt noget – indrømmet – lidt provokerende, fangede C-L den straks, og straffen blev 58 brændenælder i 58 sekunder!!!

 

Der er vel gået en måned, hvor de hersens brændenælder har spøgt i baghovedet, til C-L en dag sagde at nu skulle det være. Jeg fik besked på at hente Ham fra arbejde, medbringende tæpper, te, vand, arbejdshandsker m.m.
Jeg begyndte at mærke spændingen. Bliver det ulideligt eller tænder jeg på det?

 

Da jeg havde hentet C-L den pågældende dag, kørte vi ud i skoven. Solen skinnede og C-L gik på jagt efter et egnet sted, hvor vi kunne være os selv. Det var ikke helt nemt, for det vrimlede med skovmyrer og myg (selvfølgelig), men det lykkedes at finde en dejlig plet, godt skjult, og ingen synlige myretuer.

 

Vi satte os på tæppet og nød lidt mad og te. Bagefter lagde vi os og nød hinanden – i skovens dybe stille ro – kun afbrudt af myrernes ihærdige puslen i skovbunden og myggenes bzzz omkring ørerne.
C-L rejste sig at plukke brændenælder.

 

Jeg mærkede spændingen stige, mens jeg ventede. Han vendte kort efter tilbage med en meget stor buket brændenælder, og et blik i øjnene, som var svært at tyde. Han var vel også spændt på, hvordan jeg reagerede.

 

Der var dog ‘kun’ 29 brændenælder, det halve af 58 – puha!!! Til gengæld skulle jeg så ‘nyde’ dem i 116 sekunder…

 

Af med bukserne, så går vi i gang, beordrede min Herre. Javel – åh, de myg altså. Han viftede ihærdigt med buketten, og så strøg Han dem over min bagdel.
Jeg havde hørt om tusinde nåle – ja, det skal jeg love for, men da de bliver fordelt over et større stykke, føltes det ikke på samme måde, som når hånden lige strejfer en plante. Det var ikke ulideligt. Det var en smerte, men samtidig med en utrolig erotisk undertone.

 

Jeg blev kølet med det medbragte vand. Det var dejligt, men C-L syntes ikke at jeg slog ret meget ud. Blærerne forsvandt hurtigt, så – jeg fik en omgang til.

 

Det sved, og stak og brændte – og det tændte. C-L kælede med mig, og trængte ind i mig. Det var SÅ dejligt. Huden stod nærmest i flammer udvendigt, og Han arbejdede indvendigt. Det var ubeskriveligt frækt, og jeg dirrede i hele kroppen.

 

Desværre blev myggene af en eller anden grund, mere og mere nærgående. Jeg havde næsten glemt dem – sendt både dem og myrerne ad helvede til.

 

Vi samlede os sammen, osende på cigaretter, pakkede tæpper, te og mad ned, og begav os ud på den offentlige sti igen.

 

C-L bad mig om, ikke at sige et ord, mens vi gik, at gå ind i mig selv og føle efter – men ak – Han snakkede og snakkede, og som den pæne pige, jeg også er, svarede jeg, til stor fryd for min Herre. Yes, jeg er nem at narre, men jeg behøvede nu heller ikke at anstrenge mig for at mærke efter, for det kriblede og krablede på bagdel og lår, og mit skød var vådt.

 

Jeg takkede min egen fornuft for, at jeg ikke havde taget de stramme cowboybukser på. Jeg var ekstremt tændt, og glædede mig til vi kom hjem og var alene – men sådan gik det ikke lige med det samme.

 

Vi kom nemlig forbi en stor skovsø, hvor der bare var så smukt. Der var et sted, helt nede ved bredden, med bord og bænk, og her satte vi os at hvile og nyde synet.
C-L strøg mig over ryggen, rykkede tættere og lagde armene om mig og kyssede mig. Sådan sad vi et stykke tid og nød nuet. Dette sanseindtryk vil aldrig blive slettet af min hukommelse: Mig siddende overskrævs på en bænk med en meget varm bagdel, og med min elskede, der holdt om mig, med en udsigt over en stille skovsø, med træer, der spejler sig i vandet på den modsatte side, fugle der synger (kun for os) og en dejlig temperatur.

 

 

 

Jeg blev meget grebet af hele sceneriet. For pokker – al den lykke – alle de sanseindtryk- de oplevelser sammen med den mand man elsker så højt – den kærlighed, så varm, så intens.
Kære gud, lad os have hinanden i mange, mange år. Tårerne pressede sig på. Det gør de ofte i situationer, hvor følelserne er SÅ stærke.

 

C-L førte hænderne ned til skridtet og jeg glemte næsten, hvor vi var. En gren knækkede i nærheden, og der kom et menneske gående. Uh – kan folk da ikke gå tur et andet sted *G*. Det var hårdt at blive revet ud af øjeblikket så brat.

 

Da vedkommende var væk, bad C-L mig om lægge mig op på bordet- ups – her ved højlys dag, hvor folk kunne komme lige forbi – men ja – jeg var mere end motiveret og adlød. C-L slikkede mig, mens jeg kiggede op i en dejlig blå himmel, og igen næsten glemte alt omkring mig, men stedet var alligevel for udsat, og der kunne jo komme en familie med børn forbi, så det gik ikke an.

 

Ned på bænken igen, men det kan være svært at få bragt kroppen til ro, så jeg begyndte at give min Herre lidt massage. Det havde Han ærligt fortjent. Der kom dog folk forbi med jævne mellemrum, og så sad vi der, nok så ærbart, med lidenskaben lysende ud af vores øjne. De hilste dog pænt på os.

 

Da vi havde dampet lidt af, fik vi en god, lang snak om mange ting indenfor universet. Jeg er stadigvæk forundret over mig selv, og især det jeg tænder på. Jeg tror dog at alfa og omega er den store kærlighed og inderlighed, vi viser hinanden, som giver det store udslag.

 

Vi sad meget længe ved den sø, inden vi futtede hjemover. Måske lidt for længe, for kribleriet var ved at aftage. Det var lidt sjovt, at det blussede op i takt med min liderlighed. Det var ligesom at det gik op i en højere enhed, og jeg kunne forestille mig at jeg kom i en bragende orgasme (hvis jeg fik lov) i den periode, hvor det brændte allermest.

 

Hjemme hos C-L fortsatte vi, men nu var virkningen meget på retur, og jeg følte virkelig at jeg havde brug for at C-L var nådesløs mod mig. Det var nok effekten af brændenælderne, men jeg havde både brug for pisk og klemmer på brystvorterne og ikke mindst – tro det eller lad være – flere brændenælder.

 

Jeg sagde dog kun det med brændenælderne, for jeg tror ikke at det er god tone at en underkastet beder om at få opfyldt for mange ønsker, her og nu. Men brændenælderne kunne jeg godt tænke mig, især på kønsdelene. C-L studsede noget. Mener du virkelig det? Ja, det gjorde jeg helt ærligt. Min krop var stadigvæk tændt.

Du kan læse mange flere sexnoveller og andet godt indhold, såsom anmeldelser af sexlegetøj hos Lovebuddy

Så skal du også prøve det, sagde han, og gik udenfor efter en sød lille buket. Det varede lidt inden det stak, og vi fandt ud af at kønsbehåringen ved skamlæberne, hindrede den store virkning fra de små nåle, så det prøver vi en anden gang.

 

C-L blottede klitoris og kørte med et enkelt blad. Det kunne mærkes, og varmen kom hurtigt. Han hentede en isterning at køle mig ned med. Det var ekstremt koldt, ovenpå den varmeudvikling der foregik – uhh. Han brugte fingrene til g-punktet, og igen var jeg edderspændt både udvendig og indvendig – en SÅ vidunderlig følelse.

 

Jeg vil lige nævne at jeg nogle få gange, følte mig tør i skeden, når C-L trængte ind i mig, trods min liderlighed. Jeg har tænkt over hvorfor, og tror at det kan have noget at gøre med, at nogle af de små kirtler bliver bedøvet, og ikke så hurtigt kan danne sekret.

 

C-L slappede lidt af, og så tog jeg selv over. Der skulle bare ske noget, nede i det skød. Jeg mærkede at det tændte min Herre, hvilket fik mig højere op. Det blev til et par intense orgasmer. Han trængte ind i mig og fuldbyrdede sit forehavende. Det var en spændende, overraskende og vidunderlig oplevelse, især for mig.

 

For pokker, hvor er det en skøn følelse, blandet med smerte. Udenforstående vil ikke kunne forstå det. Jeg ville ønske at flere turde prøve sig frem med sådanne oplevelser. Det kan godt være at man ikke bryder sig om det, men man kan altså ikke vide på forhånd.

 

 

 

Gid flere var mere åbne overfor hinanden og deres seksualitet, og vil gå ud over de snævre grænser, som man tror ikke kan overskrides. Man vil få et meget, meget rigere liv.

 

 

 

Kvinder – prøv bare at gå til fest uden trusser. Det giver noget særligt, og jeg nyder i hvert fald at være så fri. Det var bare et lille hjertesuk til mine medmennesker.

 

Endnu en gang er der vendt op og ned på nogle almindelige ting, som f.eks. en tur i skoven. Det har fået en anden betydning end det har haft i 46 år…

 

Min humoristiske C-L kom med end bemærkning, som afstedkom en sund latter. Den er som følger: Når du nu får skrevet historien ind på din hjemmeside, så vil der ikke være en eneste brændenælde tilbage i Danmark om en måned *G*. Så kære læser – please, lad være med at udrydde den dejlige plante. Man behøver ikke 29 stk. – 10 stykker er nok lige så effektivt.

 

Dagen efter ulmede det i kroppen endnu. Efter arbejdstid, lagde jeg mig nøgen ud i solen, og dens varme stråler tændte mig på ny. Det har jeg ikke oplevet før. Min elskede Herre var der ikke, men jeg tænkte på dagen i går, vores dejlige oplevelse, Hans smukke øjne, Hans begær, Hans søgende og krævende hænder, og solen varmede videre, og der lå jeg i min have og onanerede, som om jeg var trængende. Det er langtidsvirkende, må jeg sige.

 

Hvor følte jeg mig fri og lykkelig. Jeg må også erkende at jeg søger mere hårdhed, måske mere smerte, jeg ved det ikke endnu, men der er nye følelser på vej i krop og tanker efter skovturen. Som sagt bliver jeg mere og mere overrasket over, hvad jeg har i mig, og jeg glæder mig til at udforske det med min Herre som en kærlig og ansvarlig leder.

Comments are closed.