Har du været udsat for røveri? Læs med her

Det er noget så ubehageligt, hvis man bliver udsat for røveri. Bare tanken om, at der har været nogen i ens hus, mens man har været væk, er uhyggelig. Der er flere ting, man skal gøre, når man har haft røveri. Du kan læse lidt mere om det her.

 

Kontakt politiet

Når du har fundet ud af, at der har været indbrud, så skal du naturligvis først og fremmest kontakte politiet. Det er vigtigt, at forbrydelsen bliver indberettet. Du kan blot ringe til politiet og fortælle, hvad der er sket, så ved de, hvad de skal gøre derfra.

 

Tag kontakt til dit forsikringsselskab

Hvis du har et forsikringsselskab, som du forhåbentlig har, så skal du bagefter kontakte dem. Her skal du fortælle, hvad der er blevet stjålet. Det er din indboforsikring, der skal dække, når der har været indbrud. Du finder ud af, hvor meget din selvrisiko er på, og så finder du også ud af, hvor mange penge du er berettiget til.

 

Mistet dit kørekort?

Hvis du har fået taget dit kørekort, så kan du, mens du mangler det få lavt et midlertidigt kørekort. Det kan godt være, du ikke kan undvære dit kørekort, hvis du f.eks. kører på arbejde hver dag. Derfor er det smart, at du stadig kan få lov til at køre bil, mens du venter på, at dit nye kørekort bliver lavet.

 

Find ting på tilbud

Der er sikkert en masse ting, du mangler i din bolig nu. Forbrydere går ofte efter designerting, fordi der er penge i det, og det kan være, det også er gået ud over nogle af dine designerting. Hvis det er tilfældet, så kan du altid vælge at kigge efter tilbud, når du skal købe det forfra. Du kan f.eks. finde et kay bojesen fugl tilbud, hvis det er noget, du har fået stjålet.

 

Hvordan skete indbruddet?

Det er også vigtigt, at du gør dit for at sørge for, at der ikke kommer indbrud igen. Du skal finde ud af, hvordan tyven kom ind, og hvad det er, der gør, at dit hjem ikke er godt nok forsikret. Det kan være, du skal til at have et bedre tyverisystem, hvis du skal sikre dig, at der ikke kommer tyveri i dit hjem igen.

 

Tal med venner og familie om det

Det kan godt være hårdt for en at få stjålet sine ting. Det kan godt være, man begynder at føle sig utryg i eget hjem. Hvis du er nervøs efter indbruddet, så er det vigtigt, at du sørger for at tale med dine venner og familie om det. Det er ikke sundt at gå og holde følelser inde, og det gør bare det hele meget værre.

Comments are closed.