IKEA hacks, der får dit hjem til at se smart ud

IKEA hacks, der får dit hjem til at se smart ud

Der er masser af måder at hacke IKEA-møbler på for at skabe et unikt og stilfuldt hjem. Her er nogle af vores foretrukne IKEA-hacks:

 

1. Skab et statement-hovedgærde ved hjælp af IKEA’s Malm-sengegavl. Du skal blot tilføje noget stof eller tapet på bagsiden af sengerammen, og voila! Du har et smart og stilfuldt hovedgærde, der har en stor effekt i ethvert soveværelse.

 

2. Giv din stue en hurtig makeover ved at hacke IKEA’s Lack-sofabord. Tilføj nogle ben til bordet (IKEA’s Rast kommode har gode ben!), og mal eller bajs det hele i den ønskede farve. Du får en øjeblikkelig stilopgradering!

 

3. IKEA’s Billy-bogkasser er gode til opbevaring, men de kan se lidt kedelige ud. Hack dem ved at tilføje nogle stilfulde døre (IKEAs Pax garderobedøre er gode!), og du har et smart møbel, der både er et opbevaringssted og har stil.

 

4. Er du træt af, at dine IKEA-møbler ser for “IKEA” ud? Giv dem et high-end look ved at tilføje nogle luksuriøse beslag. Hvis du udskifter kedelige knopper og greb med noget mere glamourøst, kan du få selv det mest enkle IKEA-møbel til at ligne en million dollars.

 

5. Endelig er et af vores yndlings IKEA-hacks at bruge IKEA’s Lack-hylder som svævende natborde. De de har den perfekte størrelse, og du kan tilføje en lampe og nogle smukke accessories for at få dem til at skille sig ud. Desuden er de super nemme at installere!

 

Dette er blot nogle af vores yndlings IKEA-hacks. Med lidt fantasi kan du hacke IKEA-møbler for at skabe et stilfuldt og unikt hjem, der viser din personlige stil. Så kom i gang med at hacke!

 

Du kan naturligvis også finde møbler mange andre steder end netop i IKEA. Hvis du ikke har en IKEA tæt på, kan du altid bestille online, eller du kan besøge en af de mange andre butikker på nettet, hvor det også kan lade sig gøre for dig at finde billige møbler til skarpe priser. Det kan du, uanset om du er på udkig efter et hjørnesofa tilbud, eller om du bare gerne vil have nogle nye stole til din stue.

Comments are closed.