Omhandler

omhandler det der normalt forekommer af arbejde og vedligeholdelse i en almindelige paracelhushave, hvor havens udseende og udtryksform bestemmes af de planter der anvendes og i stor udstrækning plantevalget, deres placering og pasning.
For at få den helt optimale glæde af haven og dens planter er det tvingende nødvendigt at de passes som alt andet levende, således bør planterne strutte af sundhed i en have der giver een glæde ved at færdes i den.
Som der står i ‘bjælken’ foroven
Visithaven.dk…kan forbedre dit humør og helbred væsentlig.
Der findes mange tusind planter at vælge mellem, og kun en lille del er der plads til i en almindelig have, derfor vil der blive omtalt mange sjældne planter, hvilket er velovervejet da jeg syntes at vore plantehandler er alt for ens i planteudvalg, og håber derfor med denne website at give inspiration som kan bringe nye spændende ting ind i din have ved at udbrede kendskabet til mere sjældne planter, som man må kende for at kunne spørge efter dem.
Visithaven beskriver aktuelle gøremål i årets måneder.
I menuen til højre er de foreløbige grupper der efterhånden vil blive udfyldt og omfatte de ting der normalt vil forekomme i de fleste haver.
Jeg vil byde nye surfere velkommen på website, og håber den vil være til nytte for mange nye såvel som gamle haveejere.

Comments are closed.