Parterapi kan være meget relevant

Parterapi kan være meget relevant

Kan I mærke tilbagevendende kriser og konflikter i jeres parforhold? Så kan parterapi være meget relevant. Mange klienter har et inderligt ønsker om at kommunikere bedre med deres elskede eller har en dybfølt længsel efter intimiteten, sexen, varmen og gnisten, som de måske oplevede, de havde i begyndelsen af forholdet, hvor de svævede rundt på en lyserød sky af forelskelse. 

Uanset hvilke besvær I aktuelt oplever i jeres parforhold, skal I være velkomne hos en parterapeut. Den primære rolle for en parterapeut er at skabe en ramme der går det muligt, at I kan få en dybere accept og forståelse af jer selv og hinanden og de tanker og længsler, I går med hver især, så I bliver bedre rustet til at samarbejde i parforholdet og kommunikere også når I er bange for at såre den anden. I parterapien fokuseres der på at genskabe nærvær, kontakt og tillid imellem parterne.

Første gang, kan I tage plads i hos en parterapeut, kan det godt føles lidt grænseoverskridende. Og det er det jo også. Der er ikke noget, I skal have forberedt, når I skal i parterapi. Man tager tingene som de kommer og man kan bringe alt frem i parterapiens trygge omsorgsfulde rum.

Hvis du kan mærke, at det føles svært at være i rummet med parterapeuten, så nævn det endelig, for det er en helt reel følelse at sidde med. Parterapeuten fra København vil sagtens kunne forstå at du har det sådan. Der er ikke nogen oplevelse som er forkert, når man sidder i rummet til terapi.

Parterapeuten København vil være meget opmærksom på at have en neutral rolle, så der ikke er nogen, der sidder med en oplevelser af, at der er lavet en eller anden form for alliance. Det vil være meget uhensigtsmæssigt for den fremtidig dynamiske udvikling, der skal være i rummet.

Comments are closed.