Dit hjem er bedre med gardiner

Gardiner spiller en vigtig rolle i ethvert hjem. De giver privatliv og kan tilføje et strejf af personlighed til ethvert rum. Det kan dog være super besværligt at sætte gardiner op. Det er oftest en bøvlet proces hvor man skal måle akavede vinkler og man er ikke høj nok til at nå toppen af vinduet. Samtidig skal man ned og finde det rigtige stof, det rigtige mønster og rigtige lukkemekanismer. Det kan være en ren jungle at finde ud af. Samtidig er det altid irriterende at skulle forlade sit hjem og tage afsted til en butik der er super proppet med skrald man ikke skal have. Man vil allerhelst bare hurtig ind og få det overstået og så hjem. Derefter skal man i gang med en irriterende proces hvor man skal opsætte det hele, og man ender med at få et mindre flip fordi instruktionerne er irriterende og man ikke kan finde ud af det. Der er dog hjælp at hente, hos https://gardinbus.nu/gardinbussen-koebenhavn/ kommer de nemlig ud til dig og gør det hele for dig. Du skal ikke bekymre dig om en irriterende ekspedient der prøver at lave et kikset mersalg. De kommer kørende og ordner alt hvad du har brug for. De måler op, opsætter og gør rent efter sig selv. Det kan ikke være meget nemmere.

Her får du fire tips til at indrette dit hjem med gardiner:

1. Vælg den rigtige gardinstil til dit hjem. Der er mange forskellige stilarter at vælge imellem, så find dem, der passer bedst til din smag og personlighed. Du kan sagtens have flere forskellige typer af gardiner afhængig af hvor i huset det er. I køkkenet vil man nok have lyse gardiner eller slet ingen gardiner for at udnytte lyset mest mulig. Det kan dog være rart med lidt stof, så folk ikke kan kigge ind og stirre. I soveværelset vil det helt sikkert være nødvendigt at blokere så meget af lyset ude som overhoved mulig. Det er næsten umuligt at sove når solen skinner dag og nat om sommeren for eksempel. Her hjælper mørke gardiner virkelig med at skabe et rart sted at være.

2. Overvej farven og stoffet på gardinerne. Du ønsker at vælge en farve og et stof, der passer til de andre møbler i dit værelse. Der findes også rigtig mange former for stof til gardiner. Man laver oftest gardiner i enten hør eller bomuld. Du kan dog sagtens finde gardiner i andre materialer såsom silke hvis du vil have noget mere luksuriøst.

3. Mål omhyggeligt, før du bestiller dine gardiner. Du vil gerne sikre dig, at de passer godt i dine vinduer uden at være for stramme eller for løse. Eller bestil dine gardiner hos gardinbussen, så slipper du for at dumme dig.

4. Hæng dine gardiner korrekt op for at opnå maksimal effekt. Sørg for, at de hænger jævnt og i den rigtige højde for at få det bedste look. Det vil være irriterende hvis lidt lyst kommer ind de forkerte steder.

 

Comments are closed.