Smuk petroleum farvet paraply storm sikker og god

Stor og smart petroleum paraply

Det er et velkendt scenarie. Det stormer udenfor, men du er desværre nødsaget til at skulle handle det sidste til aftensmaden. Heldigvis har du dog en paraply med, men før du ved af det, har vinden grebet fat i din paraply og vendt vrangen ud på sig selv, så nu skal du slås med din paraply, imens du prøver at finde læ.

Et andet velkendt scenarie er, at du er på stranden. Solen skinner og varmer noget så dejligt, der er kun få skyer, men hvad er det? Få regndråber begynder at ankomme, og før du ved af det, er du fanget i regnen.

Det danske vejr kan være utilregneligt, og derfor kan det være en god idé at have en paraply eller to i nærheden.

Den perfekte kombination af design og kvalitet

Hvis du har været i Tivoli Friheden, mens de har haft deres fantastiske blomsterfestival, har du med sikkerhed set den elegante paraplyhimmel, der er blevet forsynet af Paraplybutik.dk

Her har du måske set deres petroleum paraply med et buet sort håndtag, som kan blive din for kun 149 kr. Paraplyen er skabt til at kunne modstå al slags vejr uden at være for besværlig at have med rundt.

Hvis du samtidigt allierer dig med din omgangskreds, eller vil give nogen en dejlig overraske, kan du lige nu bestille to paraplyer og få garanteret gratis fragt hos GLS. Hvis du samtidigt sørger for, at det er inden kl. 12, vil du nemt kunne have dine paraplyer i hånden dagen efter, og hvis ikke skal du kun vente én ekstra dag.

Noget, der går igen ved Paraplybutikkens produkter, er den lettilgængelige udløsningsmekanisme, så du nemt får slået paraplyen ud, når du bliver fanget i regnvejret. Paraplyen er også vindsikker, da den har en højere fleksibilitet og en skærm lavet af fiberglas, hvilket forhindrer den i at vende vrangen ud, når vinden griber uventet fat og prøver at stikke af med din paraply.

 

  • Lukket længde: 83 cm.
  • Vægt: 340 g.
  • Diameter på skaft: 10 mm.

En klimavenlig virksomhed, der sætter kunden først

Er du bekymret for klimaet og derfor skeptisk over for webshoppen, er Paraplybutik en virksomhed du trygt kan bruge. Webshoppen har nemlig stempel på at være CO2-neutral. Dette betyder, at den udledning af CO2 der ville komme fra hjemmesiden, og dets brugere bliver neutraliseret gennem opstilling af vedvarende energikilder såsom vindmøller og virksomhedens deltagelse i CO2-reducerende projekter.

Samtidigt med dette følger Paraplybutik.dk også den danske købelov til punkt og prikke og sørger for, at deres kunder kan betale sikkert og nemt ved at have fem forskellige betalingsmuligheder uden komplikationer.

Kunderne har også nem adgang til virksomhedens kundeservice. Her kan du kontakte dem på deres mailservice, hvor du får svar indenfor 24 timer alle hverdage. Der er også deres telefonnummer; her kan du ringe mellem 9-15 alle dage, hvis du har spørgsmål eller komplikationer med dit produkt.

Paraplybutik er en virksomhed, der sørger for at kombinere funktionalitet med design, og det er i særdeleshed en webshop for dig, der søger kvalitetsparaplyer med lækre designs.

Comments are closed.